juni 21, 2023
Fremadstormende Gasoline Grill har hævet sit overskud. Regnskabet for 2022 viser et overskud på 2,6 mio. kr. efter skat – en stigning i forhold til året forinden, hvor resultatet lød på 2,1 mio. kr. Det skriver JP.
Og væksten skyldes i høj grad, at man er gået udenom grossisterne, ifølge Klaus Wittrup, direktør og medejer af Gasoline Grill.
”I snart to år har vi købt vores varer direkte fra producenter og kørt udenom grossister – og nu begynder vi for alvor at se fordelene,” siger Klaus Wittrup, ifølge JP.
Integrerer værdikæden
Ifølge direktøren er fordelen ved denne strategi, at man i højere grad integrerer værdikæden. Man har således fokuseret på et tæt samspil med producenterne, og det har været afgørende, ifølge ledelsen..
Særligt i forhold til at holde priserne stabile.
Gasoline Grill driver i alt ni restauranter i Storkøbenhavn, og ledelsen har ambitioner om at ekspandere i udlandet.
Related Articles
”Vi har udnyttet de gode EU-tilskudsmuligheder, der er i provinsen”
Man kan hente store EU-midler, hvis man sørger for at søge rigtigt - med fokus på skabelse af arbejdspladser. Ejeren af Oremandsgaard har gjort det med succes, og han fortæller her om processen. Af Ebbe Fischer Oremandsgaard er en økologisk herregaard med fokus på...
Dagrofa investerer 1,3 mia. kr. i ny strategi med fokus på det lokale
Den danske dagligvarekoncern og grossist vil i sin foodserviceforretning vinde mindst 2.000 nye kunder blandt de professionelle køkkener. Af redaktionen/ef Dagrofa introducerer en ny treårig vækststrategi med navnet ’Gro’27 – vækst på vores måde’. Målet er at styrke...
Dagrofa Foodservice henter direktør hos Royal Unibrew
Mikkel Korsholm er ny økonomidirektør i Dagrofa Foodservice - en af landets største fødevareleverandører. Virksomheden står bl.a. stærkt som grossist for kantiner og lokale restauranter. Af Ebbe Fischer Mikkel Korsholm har bl.a. været ansat hos Carlsberg (VP, Group...