Kendt burgerkæde øger overskud ved at undgå grossister

juni 21, 2023

Fremadstormende Gasoline Grill har hævet sit overskud. Regnskabet for 2022 viser et overskud på 2,6 mio. kr. efter skat – en stigning i forhold til året forinden, hvor resultatet lød på 2,1 mio. kr. Det skriver JP.

Og væksten skyldes i høj grad, at man er gået udenom grossisterne, ifølge Klaus Wittrup, direktør og medejer af Gasoline Grill.

”I snart to år har vi købt vores varer direkte fra producenter og kørt udenom grossister – og nu begynder vi for alvor at se fordelene,” siger Klaus Wittrup, ifølge JP.

Integrerer værdikæden 

Ifølge direktøren er fordelen ved denne strategi, at man i højere grad integrerer værdikæden. Man har således fokuseret på et tæt samspil med producenterne, og det har været afgørende, ifølge ledelsen..

Særligt i forhold til at holde priserne stabile.

Gasoline Grill driver i alt ni restauranter i Storkøbenhavn, og ledelsen har ambitioner om at ekspandere i udlandet.

Related Articles

”Vi laver mad på lokale råvarer i tæt samspil med leverandøren”

”Vi laver mad på lokale råvarer i tæt samspil med leverandøren”

Nymindegab Kro har en klar filosofi: Brug så vidt muligt lokale råvarer - i samarbejde med de lokale leverandører. Også selvom det er lidt dyrere, for det kommer hjem på den lange bane. Det handler om planlægning.   Af Ebbe Fischer   ”Konceptet er enkel mad lavet...

Skrappe regler for håndtering af emballage på vej – er du omfattet?

Skrappe regler for håndtering af emballage på vej – er du omfattet?

Det forventes, at omkring 40.000 danske virksomheder vil blive pålagt producentansvar. Det betyder, at de får ansvaret for håndtering af emballager. Påbuddet træder i kraft næste år, men allerede i år skal man tilmelde sig systemet.   Af redaktionen Politikerne...