Scandic Hotels og Hansen Is indgår alliance

maj 8, 2023

”Jeg er rent ud sagt lykkelig over samarbejdet med Scandic. De gør sig umage og har overblik over hele værdikæden.” 

Sådan siger Anders Eibye Hansen, medejer og kommunikationsansvarlig hos Hansens Is i en pressemeddelelse fra april 2023.

”Scandic er en stor spiller, og hotelgæsterne spiser mange is, når de holder ferie. Jeg håber, de vil spise endnu flere is i fremtiden – nu hvor den både er økologisk og danskproduceret,” tilføjer han.

Et godt match

Scandic er landets største hotelkæde og har en målsætning om, at 80 procent af kædens fødevareforbrug skal være danskproduceret i 2026. I dag ligger det tal på 70 procent.

De 30 danske hoteller sælger årligt omkring 12 ton is, og snart vil det udelukkende være Hansens Is, man kan købe hos Scandic i Danmark.

”Jeg er rent ud sagt lykkelig over samarbejdet med Scandic. De gør sig umage og har overblik over hele værdikæden.” 

Sådan siger Anders Eibye Hansen, medejer og kommunikationsansvarlig hos Hansens Is i en pressemeddelelse fra april 2023.

”Scandic er en stor spiller, og hotelgæsterne spiser mange is, når de holder ferie. Jeg håber, de vil spise endnu flere is i fremtiden – nu hvor den både er økologisk og danskproduceret,” tilføjer han.

Related Articles

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Strandlyst Street Food åbner nu i et nyt setup og kommer til at køre hele sommeren. Arrangøren fortæller her, hvad man kræver af de foodtrucks, der skal være med.   Af Ebbe Fischer En miniudgave af Reffen. Det er ambitionen i Odsherred ud til Sejerøbugten -...

“Vi spreder streetfood til hele landet”

“Vi spreder streetfood til hele landet”

PSE Musicon er som en festival, der flytter rundt – de leverer nemlig hele pakken med streetfood, musik og andet setup. Og kommunerne er vilde med det.   Af Ebbe Fischer Siden Papirøen i København for godt ti år siden blev den første store danske...

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.   Af redaktionen Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget...