Odenses mindste restaurant åbner med drømme om Michelin-stjerner

maj 11, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Benjamin Mosskov, som ejer flere restauranter i Odense, og kokken Christoffer Kofoed åbner en gourmetrestaurant på Fyn i marts 2025. Og ambitionerne er tårnhøje.

Af redaktionen

Den får navnet Restaurant Bid og får kun plads til 10 gæster.

De skal så til gengæld serviceres på en måde, der skal bringe restauranten op i verdenseliten. Det er i hvert tilfælde målet, ifølge Fyens.dk.

”Vi skal lave ekstraordinær mad, der kan måle sig med de allerbedste steder. Det skal være skridtet – eller flere skridt – over niveauet ‘god mad’. Vi kommer til at lave crazy mad,” siger Christoffer Kofoed.

Christoffer Kofoed kommer til at stå i spidsen for den daglige drift, mens Benjamin Mosskov bliver ejer af restauranten.

Planen er at lave 14 retter pr. person med fynske, bæredygtige råvarer ud fra simple ingredienser med inspiration fra det nye nordiske køkken.

”Det er vigtigt, at man kan smage det gode håndværk. Man skal kunne spise det hele i én bid. Deraf restaurantens navn,” siger Christoffer Kofoed, ifølge Fyens.dk.

Det står endnu ikke klart, hvor i Odense Restaurant Bid kommer til at ligge.

 

Related Articles

NY Times lovpriser dansk kro

NY Times lovpriser dansk kro

Rødvig Kro & Badehotel bliver skamrost af anmelder på NY Times, som selv er kommet på Stevns igennem mange år.   Af redaktionen Kender du Stevns Klint på Sjællands sydøstlige spids? Mange forveksler den med Møns Klint, men Stevns Klint er unik og kom derfor...

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.   Af redaktionen Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget...

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

D. 11. april åbner en ny restaurant i Carlsberg Byen. Det bliver 'et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land' - ifølge chefen.   Af redaktionen Navnet er Dolores, og restauranten medbringer madglæde og gastronomisk inspiration fra den store verden...