maj 11, 2024

Arkivfoto
Benjamin Mosskov, som ejer flere restauranter i Odense, og kokken Christoffer Kofoed åbner en gourmetrestaurant på Fyn i marts 2025. Og ambitionerne er tårnhøje.
Af redaktionen
Den får navnet Restaurant Bid og får kun plads til 10 gæster.
De skal så til gengæld serviceres på en måde, der skal bringe restauranten op i verdenseliten. Det er i hvert tilfælde målet, ifølge Fyens.dk.
”Vi skal lave ekstraordinær mad, der kan måle sig med de allerbedste steder. Det skal være skridtet – eller flere skridt – over niveauet ‘god mad’. Vi kommer til at lave crazy mad,” siger Christoffer Kofoed.
Christoffer Kofoed kommer til at stå i spidsen for den daglige drift, mens Benjamin Mosskov bliver ejer af restauranten.
Planen er at lave 14 retter pr. person med fynske, bæredygtige råvarer ud fra simple ingredienser med inspiration fra det nye nordiske køkken.
”Det er vigtigt, at man kan smage det gode håndværk. Man skal kunne spise det hele i én bid. Deraf restaurantens navn,” siger Christoffer Kofoed, ifølge Fyens.dk.
Det står endnu ikke klart, hvor i Odense Restaurant Bid kommer til at ligge.
Related Articles
Michelin-drøm i historiske rammer – Lille Mølle genopstår som ny restaurantdestination
I slutningen af oktober åbner Norrlyst-koncernen en ny restaurant i en af Københavns mest karakteristiske bygninger. Den fredede Lille Mølle på Christianshavns Vold får nyt liv som Restaurant Lille Mølle, med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen og ambitionen om...
Nögen vender tingene på hovedet for femte gang – og det giver mening
Fem restauranter under samme navn lyder normalt som et stramt koncept med faste manualer og ensartede retter.Ikke hos Nögen. Eller måske netop hos Nögen, for her er selve konceptet, at meget lidt er ens. Ensartetheden består i kreativiteten, i det cirkulære tankesæt...
NY KØKKENCHEF PÅ HOTEL FAABORG FJORD
Hotel Faaborg Fjord henter kulinarisk forstærkning Hotel Faaborg Fjord kan med stor glæde meddele, at Thomas Pasfall tiltræder som ny køkkenchef den 1. september 2025. Med en imponerende karriere, der blandt andet tæller anerkendte restauranter og flere kulinariske...






