VIDEO: Mød årets kok og årets tjener

marts 20, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Tjeneren skal læse gæsten, og kokken skal tænke holistisk. Det var blandt kriterierne, da HORESTA kårede årets bedste.

 

Af redaktionen

Årets kok og årets tjener 2024. Det var de to priser, der var på spil under en følelsesladet dag – d. 17. marts 2024 – for en række danske kokke og tjenere.

Hundredvis af træningstimer skulle veksles til toppræstationer, hvis man skulle gøre sig håb om en plads på medaljeskamlen, skriver HORESTA.dk

MØD VINDERNE i video fra HORESTA

 

Vindere fra samme restaurant

For Bjarke Jeppesen (kok) og Andreas Kobs Laursen (tjener) gik alting op i en højere enhed efter 6½ times koncentreret indsats, da de blev udråbt som vindere af hver deres disciplin.

Begge sejrherrer arbejder på restaurant Treetop i Vejle, og de har gennem de seneste måneder samarbejdet om at skabe det flotte resultat, ifølge HORESTA.dk

 

 

Related Articles

Danmark vinder sølv i stor kokkekonkurrence

Danmark vinder sølv i stor kokkekonkurrence

Danmark blev slået af Frankrig i Bocuse d'Or, hvor 24 lande konkurrerede. Sverige blev nummer tre.   Af Ebbe Fischer Danmark med kokken Sebastian Holberg Svendsgaard i spidsen vinder sølv ved det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst, Bocuse d’Or d. 27....

”Vi er stærke nok til selv at køre konceptet”

”Vi er stærke nok til selv at køre konceptet”

Da Clever besluttede at åbne caféer på deres store ladestationer, var det på tegnebrættet at hente 7-Eleven eller en anden ekstern aktør ind. Men man valgte at køre med eget koncept for bl.a. at have styr på leverandørerne. Barren er nemlig sat højt. Af Ebbe Fischer...

En lang række specielle Clever-caféer på vej

En lang række specielle Clever-caféer på vej

Clever fokuserer på egne caféer med eget koncept og har åbnet den første i Aabenraa, mens Odense og Kolding er på tegnebrættet. Og Clever planlægger flere på en række store stationer med mindst 20 lynladepunkter. Det handler om at gøre det hyggeligt at lade - og om at...