marts 4, 2024

Restaurant Aure ligger på Margretheholm (i forgrunden) - med Holmen i midten af billedet. Foto: Wikimedia Commons
Lokalerne blev bygget tilbage i 1744, dengang Danmark-Norges stolte flåde – en af datidens største – havde hovedkvarter på Holmen.
Af redaktionen
Det var en tid, hvor utilsigtede eksplosioner var en del mere sandsynlige end i dag, og derfor byggede man et ammunitionslager med to meter tykke mure tæt på Holmen. Og på den måde beskyttede man lokalbefolkningen.
Margretheholm er en del af Christianshavns gamle voldanlæg, og fra d. 7. marts 2024 er bygningen hjemsted for restaurant Aure. Det skriver Berlingske.
Restaurant Aure vil have stjerner
Det er dette sted, Nicky Arentzen og kæresten Emma Nørbygaard har udset sig som hjem til deres Restaurant Aure.
Der er tale om en 600 kvadratmeter stor ikonisk bygning med masser af charme.
”Vi vil skabe et sted, som ikke bare laver fantastisk mad, men også et sted, hvor man kommer igen og igen på grund af værtskabet og stedets særlige atmosfære, som vi vil forsøge at skabe. Men Michelin-stjerner går jeg selvfølgelig også efter,” siger 29-årige Nicky Arentzen til Berlingske.
Talentfuld kok og skarp regnskabskvinde
Nicky Arentzen er den talentfulde kok, som allerede har bevist sit værd via ansættelse på flere toprestauranter.
Mens Emma Nørbygaard i højere grad kommer til at håndtere de mange tal, så økonomien forhåbentlig løber rundt.
Related Articles
Michelin-drøm i historiske rammer – Lille Mølle genopstår som ny restaurantdestination
I slutningen af oktober åbner Norrlyst-koncernen en ny restaurant i en af Københavns mest karakteristiske bygninger. Den fredede Lille Mølle på Christianshavns Vold får nyt liv som Restaurant Lille Mølle, med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen og ambitionen om...
Nögen vender tingene på hovedet for femte gang – og det giver mening
Fem restauranter under samme navn lyder normalt som et stramt koncept med faste manualer og ensartede retter.Ikke hos Nögen. Eller måske netop hos Nögen, for her er selve konceptet, at meget lidt er ens. Ensartetheden består i kreativiteten, i det cirkulære tankesæt...
NY KØKKENCHEF PÅ HOTEL FAABORG FJORD
Hotel Faaborg Fjord henter kulinarisk forstærkning Hotel Faaborg Fjord kan med stor glæde meddele, at Thomas Pasfall tiltræder som ny køkkenchef den 1. september 2025. Med en imponerende karriere, der blandt andet tæller anerkendte restauranter og flere kulinariske...






