Langt de fleste alkoholfri øl sælges i butikkerne – Carlsberg vil have restauranter og barer bedre med

februar 22, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Carlsberg Danmark

Carlsberg ønsker en situation, hvor det er lige så normalt at bestille alkoholfri øl på en bar som øl med alkohol. Men der er et stykke vej endnu.

Af redaktionen

Hver fjerde solgt øl bliver solgt på en restaurant eller bar. Men det gælder kun for 13 procent af de solgte alkoholfri øl, mens 87 procent af de alkoholfri øl altså købes i detailhandlen. Det skriver Fødevarewatch.

Læs mere på Deli: Carlsberg vil presse på for at flere barer og restauranter udvider deres sortiment af alkoholfri øl

Dagrofa ser i lighed med mange andre interessenter en mulighed i det voksende marked. Det fortæller kategorigruppechef for nydelse og drikkevarer i Dagrofa, Morten Skov Nielsen.

“Vi har gennem de seneste tre år implementeret løsninger i Meny, Spar og Min Købmand, som har et særskilt fokus på alkoholfri øl,” siger han ifølge Fødevarewatch.

 

”Med eller uden alkohol, sir?”

 

 

Related Articles

Carlsberg satser benhårdt på alkoholfri øl – her er strategien

Carlsberg satser benhårdt på alkoholfri øl – her er strategien

Det går kun én vej, fortæller Nanna Leth - brandansvarlig for Carlsbergs portefølje af alkoholfri øl. I et interview med Deli News løfter hun sløret for bryggerigigantens strategi på et boomende marked.   Af Ebbe Fischer ”Vi kan se, at vi måned for måned sælger mere...

Nick Hækkerup: Eksplosion i alkoholfri øl skyldes to ting

Nick Hækkerup: Eksplosion i alkoholfri øl skyldes to ting

Bryggeriforeningens direktør melder, at flere og flere af medlemmerne satser på alkoholfri øl.   Af Ebbe Fischer ”I første halvår af 2023 solgte vores medlemmer 4.035.000 liter alkoholfri øl. Det er 16,9 procent mere end i første halvår af 2022.” Sådan lyder det...