Langt de fleste alkoholfri øl sælges i butikkerne – Carlsberg vil have restauranter og barer bedre med

februar 22, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Foto: Carlsberg Danmark

Carlsberg ønsker en situation, hvor det er lige så normalt at bestille alkoholfri øl på en bar som øl med alkohol. Men der er et stykke vej endnu.

Af redaktionen

Hver fjerde solgt øl bliver solgt på en restaurant eller bar. Men det gælder kun for 13 procent af de solgte alkoholfri øl, mens 87 procent af de alkoholfri øl altså købes i detailhandlen. Det skriver Fødevarewatch.

Læs mere på Deli: Carlsberg vil presse på for at flere barer og restauranter udvider deres sortiment af alkoholfri øl

Dagrofa ser i lighed med mange andre interessenter en mulighed i det voksende marked. Det fortæller kategorigruppechef for nydelse og drikkevarer i Dagrofa, Morten Skov Nielsen.

“Vi har gennem de seneste tre år implementeret løsninger i Meny, Spar og Min Købmand, som har et særskilt fokus på alkoholfri øl,” siger han ifølge Fødevarewatch.

 

”Med eller uden alkohol, sir?”

 

 

Related Articles

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår.   Af Ebbe Fischer...

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen Prøve kræfter med ledelse...