TENDENS: Københavnerne er vilde med pasta

oktober 5, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Klaus Nielsen

For nylig blev Restobar kåret som Byens Bedste af Berlingskes læsere, og nu har folkene bag åbnet en ny restaurant med navnet Locale 21. Også her serveres italiensk pasta kombineret med andre retter – for københavnerne er vilde med frisklavet pasta og det italienske køkken. Det skriver Berlingske.

Bag Locale 21 står kokkene Mikkel Egelund og Morten Kaltoft, der hver især står bag henholdsvis Pastis og Osteria 16-restauranterne.

 

Ønsker at lave en klassiker

Ejerne melder om stor interesse fra anmelderne, selvom man dårlig nok er åbnet. Og de tilskriver det, at italiensk er populært.

Stilen er italiensk bistromiljø, men uden stramme dogmer, melder ejerne.

”Vi kan godt li’ at lave klassikere. Alle de restauranter, jeg har lavet, ligger stadig i byen den dag i dag. Det handler om at bygge noget op, der er rare spisesteder. Nogle brugsrestauranter, som man kan bruge til hverdag og weekend,” siger Mikkel Egelund til Berlingske.

Related Articles

VIDEO: 24-årig restaurantchef fortæller om sin vej ind i branchen

VIDEO: 24-årig restaurantchef fortæller om sin vej ind i branchen

REKRUTTERING: I dag er det kun hver tredje blandt de 13-17-årige, som har et fritidsjob, men det kan føre langt for den enkelte – og afhjælpe personalemangel i branchen.   Af redaktionen Adile Carkaci fik som 16-årig et job som ungarbejder hos Sunset Boulevard...

NY Times lovpriser dansk kro

NY Times lovpriser dansk kro

Rødvig Kro & Badehotel bliver skamrost af anmelder på NY Times, som selv er kommet på Stevns igennem mange år.   Af redaktionen Kender du Stevns Klint på Sjællands sydøstlige spids? Mange forveksler den med Møns Klint, men Stevns Klint er unik og kom derfor...

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.   Af redaktionen Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget...