oktober 5, 2023

Arkivfoto: Klaus Nielsen
For nylig blev Restobar kåret som Byens Bedste af Berlingskes læsere, og nu har folkene bag åbnet en ny restaurant med navnet Locale 21. Også her serveres italiensk pasta kombineret med andre retter – for københavnerne er vilde med frisklavet pasta og det italienske køkken. Det skriver Berlingske.
Bag Locale 21 står kokkene Mikkel Egelund og Morten Kaltoft, der hver især står bag henholdsvis Pastis og Osteria 16-restauranterne.
Ønsker at lave en klassiker
Ejerne melder om stor interesse fra anmelderne, selvom man dårlig nok er åbnet. Og de tilskriver det, at italiensk er populært.
Stilen er italiensk bistromiljø, men uden stramme dogmer, melder ejerne.
”Vi kan godt li’ at lave klassikere. Alle de restauranter, jeg har lavet, ligger stadig i byen den dag i dag. Det handler om at bygge noget op, der er rare spisesteder. Nogle brugsrestauranter, som man kan bruge til hverdag og weekend,” siger Mikkel Egelund til Berlingske.
Related Articles
Mere udeservering på vej i København
Københavns Kommune vil udpege fem gader i det centrale København, hvor der skal være mere udeservering. Af redaktionen For at gøre plads til udeserveringen vil man nedlægge 600 parkeringspladser i centrale områder af byen. Det skriver Horesta. Forsøget er sat i værk...
Voldsom prisstigning på kaffebønner får handel til at styrtdykke
Priserne på kaffebønner er så høje, at kaffehandlere og risterier kun køber det nødvendige. De har ikke råd til større mængder og håber på et prisfald på arabicakaffe sidst på året, lyder det i branchen. Af Ebbe Fischer Prisen kan i fjerde kvartal falde med anslået 30...
70.000 ansatte i restaurationsbranchen får ny overenskomst
HORESTA og Dansk Erhverv har indgået forlig om en tre-årig overenskomst med 3F Af redaktionen Efter intense forhandlinger er Dansk Erhverv og HORESTA blevet enige med 3F Privat Service Hotel & Restauration om en fornyelse af hovedoverenskomsten på hotel- og...