Eventyrfestival får flotte anmeldelser

august 7, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto

H.C. Andersen festspillene er siden 1965 blevet opført på Friluftsteatret i Den Fynske Landsby i Odense. I dag er det børn og unge i alderen 6-18 år, der optræder med skuespil, sang og dans efter en vinters træning på H. C. Andersen Festspillenes Teaterskole.

I 2023 løb festivalen af stablen fra d. 14. juli til d. 5. august, og festspillene har begejstret en række lokale medier.

Særligt eventyret om Svinedrengen tog kegler.

”Fortællingen om Svinedrengen, baseret på H.C. Andersens tidløse eventyr, er blevet fortryllende levendegjort i H. C. Andersen Festspillenes unikke musik-teaterforestilling,” skriver ’migogodense.dk’.

Mens Fyens.dk giver Svinedrengen de maksimale fem stjerner.

”Oveni et forventeligt velturneret manuskript slår skuespillerne sig løs med små referencer, der måske går hen over hovedet på det yngste publikum, men som trækker godt med latter fra de voksne,” skriver Fyns.dk.

 

Related Articles

International gigant bag Esbjergs nye festival

International gigant bag Esbjergs nye festival

En af verdens største koncertarrangører står bag ny festival på vestkysten. Den skal være blandt landets største, og lokale leverandører vil blive prioriteret højt.   Af redaktionen Nik & Jay står øverst på plakaten, når Esbjergs nye festival, Suset, går i...