Eventyrfestival får flotte anmeldelser

august 7, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto

H.C. Andersen festspillene er siden 1965 blevet opført på Friluftsteatret i Den Fynske Landsby i Odense. I dag er det børn og unge i alderen 6-18 år, der optræder med skuespil, sang og dans efter en vinters træning på H. C. Andersen Festspillenes Teaterskole.

I 2023 løb festivalen af stablen fra d. 14. juli til d. 5. august, og festspillene har begejstret en række lokale medier.

Særligt eventyret om Svinedrengen tog kegler.

”Fortællingen om Svinedrengen, baseret på H.C. Andersens tidløse eventyr, er blevet fortryllende levendegjort i H. C. Andersen Festspillenes unikke musik-teaterforestilling,” skriver ’migogodense.dk’.

Mens Fyens.dk giver Svinedrengen de maksimale fem stjerner.

”Oveni et forventeligt velturneret manuskript slår skuespillerne sig løs med små referencer, der måske går hen over hovedet på det yngste publikum, men som trækker godt med latter fra de voksne,” skriver Fyns.dk.

 

Related Articles

Video-avis hitter på stor festival

Video-avis hitter på stor festival

Af redaktionen Bevæbnet med en mobiltelefon og en lille mikrofon har Alexander Grønning og Magnus Holst stået for en række småvideoer på Vig Festival i juli 2023 på Vestsjælland. Det skriver Sjællandske Nyheder, som mødte dem på festivalen. ”Vi laver avis, men bare i...

Festivalsnyd stiger hastigt

Festivalsnyd stiger hastigt

Af redaktionen Anmeldt svindel med festivalbilleter er steget over 60 procent siden sidste år, og mange modtager simpelthen ikke de billetter, de har betalt for på nettet. Eller modtager falske billetter. Det får nu direktør for Dansk Live, Esben Marcher, til at råbe...

Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

Af redaktionen Tangkrogen i Aarhus er fra d. 1. til 3. september 2023 vært for 250 fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere, foreninger og organisationer mv. - og over 30.000 almindelige besøgende. Food Festival er dermed Danmarks største madfestival, og...