Video-avis hitter på stor festival

juli 30, 2023

Lasse Bagge arbejder med kvalitetssikring på Øllingegaard. Foto: Ebbe Fischer

Foto: Teono

Af redaktionen

Bevæbnet med en mobiltelefon og en lille mikrofon har Alexander Grønning og Magnus Holst stået for en række småvideoer på Vig Festival i juli 2023 på Vestsjælland. Det skriver Sjællandske Nyheder, som mødte dem på festivalen.

”Vi laver avis, men bare i videoform, og vi er rundt og snakke med en masse mennesker,” siger de til avisen og påpeger, at deres fokus er sociale medier. Særligt TikTok, og de har haft mange visninger.

 

Arbejder med online markedsføring til daglig

Alexander Grønning og Magnus Holst arbejder til dagligt med virksomheden Saleshatch, der tilbyder online markedsføring for virksomheder.

”Men på festivalen arbejder vi frivilligt,” siger de to SoMe-eksperter til Sjællandske Nyheder.

De tilføjer, at de også var på Vig Festival sidste år, men at i år var første gang som frivillige.

Vig Festival har årligt ca. 20.000 deltagere, inklusiv frivillige (ca. 10 procent).

 

 

Related Articles

Eventyrfestival får flotte anmeldelser

Eventyrfestival får flotte anmeldelser

H.C. Andersen festspillene er siden 1965 blevet opført på Friluftsteatret i Den Fynske Landsby i Odense. I dag er det børn og unge i alderen 6-18 år, der optræder med skuespil, sang og dans efter en vinters træning på H. C. Andersen Festspillenes Teaterskole. I 2023...

Festivalsnyd stiger hastigt

Festivalsnyd stiger hastigt

Af redaktionen Anmeldt svindel med festivalbilleter er steget over 60 procent siden sidste år, og mange modtager simpelthen ikke de billetter, de har betalt for på nettet. Eller modtager falske billetter. Det får nu direktør for Dansk Live, Esben Marcher, til at råbe...

Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

Over 30.000 ventes til Danmarks største madfestival i Aarhus

Af redaktionen Tangkrogen i Aarhus er fra d. 1. til 3. september 2023 vært for 250 fødevarevirksomheder, producenter, madhåndværkere, foreninger og organisationer mv. - og over 30.000 almindelige besøgende. Food Festival er dermed Danmarks største madfestival, og...