Video-avis hitter på stor festival

juli 30, 2023

Lasse Bagge arbejder med kvalitetssikring på Øllingegaard. Foto: Ebbe Fischer

Foto: Teono

Af redaktionen

Bevæbnet med en mobiltelefon og en lille mikrofon har Alexander Grønning og Magnus Holst stået for en række småvideoer på Vig Festival i juli 2023 på Vestsjælland. Det skriver Sjællandske Nyheder, som mødte dem på festivalen.

”Vi laver avis, men bare i videoform, og vi er rundt og snakke med en masse mennesker,” siger de til avisen og påpeger, at deres fokus er sociale medier. Særligt TikTok, og de har haft mange visninger.

 

Arbejder med online markedsføring til daglig

Alexander Grønning og Magnus Holst arbejder til dagligt med virksomheden Saleshatch, der tilbyder online markedsføring for virksomheder.

”Men på festivalen arbejder vi frivilligt,” siger de to SoMe-eksperter til Sjællandske Nyheder.

De tilføjer, at de også var på Vig Festival sidste år, men at i år var første gang som frivillige.

Vig Festival har årligt ca. 20.000 deltagere, inklusiv frivillige (ca. 10 procent).

 

 

Related Articles

International gigant bag Esbjergs nye festival

International gigant bag Esbjergs nye festival

En af verdens største koncertarrangører står bag ny festival på vestkysten. Den skal være blandt landets største, og lokale leverandører vil blive prioriteret højt.   Af redaktionen Nik & Jay står øverst på plakaten, når Esbjergs nye festival, Suset, går i...

Franske vinbønder destruerer vin for at hæve priserne

Franske vinbønder destruerer vin for at hæve priserne

EU har godkendt, at det franske landbrugsministerium kan bruge 200 millioner euro på at destillere vin til ætanol, som herefter kan sælges til brug i industrien. Det skriver Berlingske. Dels drikker franskmændene mindre vin end tidligere, dels stiger konkurrencen på...