Sådan vælger du krus til kolde og varme drikke til din virksomhed!

marts 31, 2023

Pressemeddelse fra Papkrus.dk

Når du byder kunder velkomne i din virksomhed, vil du garanteret gerne signalere kvalitet. Kundens gode indtryk af din virksomhed er baseret på mange – og ofte helt små – ting. For eksempel om og hvordan de bliver tilbudt noget at drikke. Læs derfor med her og få gode råd til at vælge de helt rette krus til kolde og varme drikke, så dine kunder og besøgende føler sig godt taget imod.

Kvalitetskrus til varme og kolde drikke

Engangskrus er meget mere end blot engangskrus. Materialerne er forskellige, formen og størrelsen er forskellige, og de egner sig hver især til forskellige typer af drikkevarer. Derfor kan du som udgangspunkt heller ikke nøjes med kun én type af engangskrus til din virksomhed.

Du må skelne mellem forskellige behov og situationer. Dine medarbejdere og kollegaer drikker kaffe, the og vand i løbet af deres arbejdsdag. Dine kunder vil måske også gerne have en kop kaffe, når de er på besøg, men hvis situationen er mere formel eller festlig, og du måske vil servere champagne, er behovet et helt andet.

Når det kommer til krus til varme drikke, har du forskellige valgmuligheder. Først og fremmest hvad angår materialet. Foretrækker du engangskrus i plast eller pap? Og vil du måske prioritere at få virksomhedens logo printet på kopperne? En anden overvejelse handler om krusenes størrelse. Nogle gæster foretrækker espresso, imens andre vil have en filterkaffe. Behovet er forskelligt, og derfor bør engangskrusene også være det.

Det samme gælder krus til kolde drikke. Afhængig af situationen kan det være aktuelt med enten almindelige drikkeglas eller for eksempel vin- eller champagneglas. Uanset anledningen signalerer det kvalitet og overskud at matche situationen med den rette type engangskrus eller -glas.

Engangskrus uden dårlig samvittighed

For den miljøbevidste forbruger er engangskrus ikke altid det optimale valg, men sådan behøver det ikke at være! Du kan sagtens nyde godt af de mange fordele ved engangskrus til kolde og varme drikke – for eksempel den manglende opvask! – uden dårlig samvittighed.

Der er nemlig virksomheder, der producerer engangskrus til både kolde og varme drikke, som er bionedbrydelige og komposterbare! Krusene bliver altså produceret i genanvendelige materialer i høj kvalitet, så krusene stadig er lækre at drikke af og holde ved.

Har din virksomhed en miljøvenlig og bæredygtig profil, kan du altså sagtens opretholde denne, samtidig med at du serverer kolde og varme drikke for dine gæster i engangskrus. Det kræver blot, at du er opmærksom, når du køber krusene til varme og kolde drikke. Det er nemlig langt fra alle

alternativer, som er bionedbrydelige og komposterbare.

Papkrus.dk – din vej til miljøvenlige engangskrus

Er du blevet inspireret til at opgradere krusene til varme og kolde drikke i din virksomhed, hjælper vi dig hermed på vej mod den helt rette forhandler.

Papkrus.dk er en dansk virksomhed, som har et kæmpe udvalg af papkrus, engangsservice, engangskrus til kolde og varme drikke og alskens serveringsmuligheder i gode materialer. Uanset om du er på udkig efter engangskrus og -service til dagligdagen i din virksomhed, eller om du måske skal købe ind til en større festlig begivenhed, har Papkrus.dk alt, hvad du skal bruge.

En absolut fordel ved at handle ved Papkrus.dk er, at en stor del af deres sortiment og produkter er bionedbrydelige og komposterbare – det gælder både krus, kopper, glas og øvrigt service. Du får altså en gylden mulighed for at købe ind med god samvittighed.

Se nærmere på udvalget hos Papkrus.dk med det samme! Her får du nemlig meget mere end gode produkter i høj kvalitet – du får det også til rigtig skarpe priser.

Related Articles

Sponseret: Danske råvarer i kantinerne

Sponseret: Danske råvarer i kantinerne

Vi skal have meget mere dansk og økologisk mel i kantinerne! Kokkenes Køkken har netop taget en beslutning om at bruge 100% økologisk dansk mel og korn, i nyt strategisk samarbejde med Mejnerts Mølle og Aurion. Det at kantineleverandører aktivt tager stilling til og...

Sponseret: Alga – Bæredygtig emballage fra tang

Sponseret: Alga – Bæredygtig emballage fra tang

Duni indgår et partnerskab med Notpla og lancerer emballage fremstillet af tang. Som et første skridt i samarbejdet lancerer Duni Group en ny plastfri emballage med en unik algebelægning, udviklet af Notpla, der tilbyder både funktionalitet og forbedret...