august 22, 2024

Arkivfoto: Tim Mossholder
Den ikoniske Skovridekro på Strandvejen i Charlottenlund tager nu kampen op med den billigbølge, som Bouillon startede.
Af redaktionen
MASH måtte tidligere i år – efter 14 år på Skovriderkroen – lukke ned, og siden har det været et åbent spørgsmål, hvad der ville dukke op på adressen.
Nu er svaret kommet: Fremover vil man kunne få bistroklassikere for små penge på stedet, ifølge migogkbh.dk.
Skovriderkroen skal fremover huse bistroen: ’La Table’. Ejerne er Copenhagen Concepts, der står bag bl.a. MASH og Bistro Sommelier.
Restaurant Bouillon har på rekordtid dannet ’billig-skole’:
Nu handler det om fransk bistro til gode priser, fortæller Mikkel Glahn fra Copenhagen Concepts.
“Der er en klar tendens, hvor folk efterspørger muligheden for at gå ud og spise til en fornuftig pris uden at gå på kompromis med oplevelsen. Det er et ønske, vi gerne vil imødekomme på en af landets smukkeste lokationer,” siger han ifølge migogkbh.dk
Læs mere om udviklingen på Deli:
Related Articles
Michelin-drøm i historiske rammer – Lille Mølle genopstår som ny restaurantdestination
I slutningen af oktober åbner Norrlyst-koncernen en ny restaurant i en af Københavns mest karakteristiske bygninger. Den fredede Lille Mølle på Christianshavns Vold får nyt liv som Restaurant Lille Mølle, med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen og ambitionen om...
Nögen vender tingene på hovedet for femte gang – og det giver mening
Fem restauranter under samme navn lyder normalt som et stramt koncept med faste manualer og ensartede retter.Ikke hos Nögen. Eller måske netop hos Nögen, for her er selve konceptet, at meget lidt er ens. Ensartetheden består i kreativiteten, i det cirkulære tankesæt...
NY KØKKENCHEF PÅ HOTEL FAABORG FJORD
Hotel Faaborg Fjord henter kulinarisk forstærkning Hotel Faaborg Fjord kan med stor glæde meddele, at Thomas Pasfall tiltræder som ny køkkenchef den 1. september 2025. Med en imponerende karriere, der blandt andet tæller anerkendte restauranter og flere kulinariske...






