april 5, 2024
Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.
Af redaktionen
Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år på Frederiksberg, og siden har man udvidet med en filial i Aarhus.
Det ser ud til at danne skole – nu vil Sovino Brands åbne en konkurrent i genren. Den vil være inspireret af de store prisvenlige spisesteder i Frankrig, der kaldes ‘bouillon’, skriver Berlingske.
Manden bag er Claus ’Røde’ Christensen, dvs. han har skabt menuen og konceptet.
Claus ’Røde’ Christensen har i 28 år arbejdet på Gammel Mønt og de seneste seks år på Salon i Bredgade, og han er garant for god mad med et klassisk fransk fundament, ifølge Berlingske.
Related Articles
Kaffepriser på himmelflugt – har ikke været dyrere i knap 50 år
Arabicabønner ligger på det højeste niveau siden 1977. Årsagen er klimarelateret. Af redaktionen/ef På børsen i New York blev et kilo arabicabønner i denne uge noteret til syv dollar – eller ca. 50 kroner. Den højeste pris i 47 år. Alene i 2024 er prisen på...
Kritik: Regeringen drukner restauranterne i bureaukrati
Et stigende niveau af unødigt bureaukrati presser restauranterne, og mange mister modet. Sådan lyder det fra en aktør med fingeren på pulsen. Af Ebbe Fischer ”Det er næsten som om, at regeringen ikke vil have, at branchen skal tjene penge. For de drukner...
Det her skal du kigge efter ved valg af lokale til din restaurant eller café
En specialist i markedet rådgiver læserne af Deli News udi noget af det allervigtigste - hvis ikke det absolut vigtigste - når man skal åbne sit eget sted. Lokationen. Af Ebbe Fischer Der findes få danske ejendomsmæglere med speciale i køb, salg og udlejning...