TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

april 5, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Helena Lopes

Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.

 

Af redaktionen

Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år på Frederiksberg, og siden har man udvidet med en filial i Aarhus.

Det ser ud til at danne skole – nu vil Sovino Brands åbne en konkurrent i genren. Den vil være inspireret af de store prisvenlige spisesteder i Frankrig, der kaldes ‘bouillon’, skriver Berlingske.

Manden bag er Claus ’Røde’ Christensen, dvs. han har skabt menuen og konceptet.

Claus ’Røde’ Christensen har i 28 år arbejdet på Gammel Mønt og de seneste seks år på Salon i Bredgade, og han er garant for god mad med et klassisk fransk fundament, ifølge Berlingske.

 

Økonom: Danskernes appetit på dyre restaurantture falder fremover – nye koncepter i høj kurs

 

TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København

 

Related Articles

VIDEO: 24-årig restaurantchef fortæller om sin vej ind i branchen

VIDEO: 24-årig restaurantchef fortæller om sin vej ind i branchen

REKRUTTERING: I dag er det kun hver tredje blandt de 13-17-årige, som har et fritidsjob, men det kan føre langt for den enkelte – og afhjælpe personalemangel i branchen.   Af redaktionen Adile Carkaci fik som 16-årig et job som ungarbejder hos Sunset Boulevard...

NY Times lovpriser dansk kro

NY Times lovpriser dansk kro

Rødvig Kro & Badehotel bliver skamrost af anmelder på NY Times, som selv er kommet på Stevns igennem mange år.   Af redaktionen Kender du Stevns Klint på Sjællands sydøstlige spids? Mange forveksler den med Møns Klint, men Stevns Klint er unik og kom derfor...

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

D. 11. april åbner en ny restaurant i Carlsberg Byen. Det bliver 'et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land' - ifølge chefen.   Af redaktionen Navnet er Dolores, og restauranten medbringer madglæde og gastronomisk inspiration fra den store verden...