TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

april 5, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Helena Lopes

Le Petit Rouge er snart en realitet med Claus ’Røde’ Christensen som manden bag og Sovino Brands som finansieringskilde. Forbilledet er de franske såkaldte bouillon-restauranter.

 

Af redaktionen

Den prisvenlige kvalitetsrestaurant ‘Bouillon’ har taget restaurantscenen med storm efter åbningen sidste år på Frederiksberg, og siden har man udvidet med en filial i Aarhus.

Det ser ud til at danne skole – nu vil Sovino Brands åbne en konkurrent i genren. Den vil være inspireret af de store prisvenlige spisesteder i Frankrig, der kaldes ‘bouillon’, skriver Berlingske.

Manden bag er Claus ’Røde’ Christensen, dvs. han har skabt menuen og konceptet.

Claus ’Røde’ Christensen har i 28 år arbejdet på Gammel Mønt og de seneste seks år på Salon i Bredgade, og han er garant for god mad med et klassisk fransk fundament, ifølge Berlingske.

 

Økonom: Danskernes appetit på dyre restaurantture falder fremover – nye koncepter i høj kurs

 

TENDENS: Endnu en billig kvalitetsrestaurant åbner i København

 

Related Articles

Kaffepriser på himmelflugt – har ikke været dyrere i knap 50 år

Kaffepriser på himmelflugt – har ikke været dyrere i knap 50 år

Arabicabønner ligger på det højeste niveau siden 1977. Årsagen er klimarelateret.   Af redaktionen/ef På børsen i New York blev et kilo arabicabønner i denne uge noteret til syv dollar – eller ca. 50 kroner. Den højeste pris i 47 år. Alene i 2024 er prisen på...

Kritik: Regeringen drukner restauranterne i bureaukrati

Kritik: Regeringen drukner restauranterne i bureaukrati

Et stigende niveau af unødigt bureaukrati presser restauranterne, og mange mister modet. Sådan lyder det fra en aktør med fingeren på pulsen.   Af Ebbe Fischer ”Det er næsten som om, at regeringen ikke vil have, at branchen skal tjene penge. For de drukner...