Nyt kæmpehotel med Skybar og åben stueetage på vej i Odense

maj 23, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Pensionsgiganten PKA står bag et ambitiøst hotelprojekt i Odense C. En endnu ukendt stor hotelkæde skal drive stedet, forlyder det.

 

Af redaktionen

Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads.

Det oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra ejendomsudvikler og entreprenør A. Enggaard, der sammen med PKA står bag projektet. Det skriver Fyens.dk.

 

Mangel på hoteller

Odense skriger da også på hotelværelser. Det viser flere analyser, som aktører i markedet har fået lavet over de senere år, ifølge HORESTA.

Og flere hotelprojekter er på tegnebrættet rundt omkring i byen. Et af disse er altså PKA’s projekt, der kommer i Banebyen – ved Byens Bro.

 

Skybar og åben front

Hotellet skal opføres med en Skybar på toppen – altså med panoramaudsigt udover byen.

Mens også stueetagen skal have en udadvendt funktion, ifølge bagmændene. Det kunne være en restaurant, café, bar eller et galleri.

På den måde ønsker man at invitere byen indenfor.

 

Related Articles

”Det er intet mindre end fantastisk for hotellerne”

”Det er intet mindre end fantastisk for hotellerne”

EU-kommissionen har besluttet at skærpe kravene til Booking.com, hvilket giver hotellerne større mulighed for at sætte egne priser. Af redaktionen Fremover slipper man som hotelejer for at skulle køre med minimum samme priser på sin hjemmeside, som værelserne udbydes...

Ny rapport: Fremtiden tegner meget lys for hoteller i Storkøbenhavn

Ny rapport: Fremtiden tegner meget lys for hoteller i Storkøbenhavn

Vi vil se færre forretningsrejsende pga. digitale møder, men flere turister og generelt en klar vækst for hoteller i Region Hovedstaden. Det konkluderer en ny rapport fra Realkredit Danmark.   Af redaktionen ”Gode tider i vente for hoteller i Region Hovedstaden”...

Singapore Airlines skriver kontrakt på mere dansk gourmet

Singapore Airlines skriver kontrakt på mere dansk gourmet

Først var det Skarø Is, der blev leverandør til Singapore Airlines. Og nu har flyselskabet skrevet kontrakt med en dansk Michelinkok.   Af redaktionen Fra 1. juli 2024 kan passagerer på Singapore Airlines’ business class med afrejse fra København nyde en...