Ambitiøst streetfoodmarked lukker pludseligt efter kun otte måneder

februar 8, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Ebbe Fischer

Ejerkredsen havde store planer med fokus på et voksende marked på pt. 60.000 mennesker. Men nu er det hele ramlet. Streetfood Hillerød lukker. Læs Deli News’ interview med direktør og medejer om udfordringer og muligheder ved at åbne eget madmarked.

 

Af Ebbe Fischer

Streetfood Hillerød ligger præcis, hvor Hillerød Madmarked tidligere lå, midt i Hillerød, et stenkast fra Frederiksborg Slot. Men først gik madmarkedet konkurs, og nu er Streetfood Hillerød også gået konkurs.

“Det er med blødende hjerte, at ejerkredsen har besluttet at lukke Streetfood Hillerød,” udtaler direktør Lorna Birgitte Rudd i en pressemeddelelelse på vegne af ejerkredsen.

 

Ambitiøse planer skrinlagt

I et interview med Deli News fortalte direktøren om planerne kort efter åbning i 2023.

I februar 2024 udtaler hun:

“Vi har haft nogle uforudsete udgifter og udfordringer, som har gjort det svært at drive stedet. Vi har forsøgt alle muligheder, men må sande, at det ikke er muligt for os at fortsætte driften.”

Læs mere på Deli: Streetfood er perfekt til dagsturister

 

Takker af på Facebook

Mens man på Facebook kan læse følgende udtalelse fra Streetfood Hillerød:

”Det har desværre ikke været muligt at få tingene til at hænge sammen, uanset hvor meget vi gerne ville. Det er med blødende hjerte, at vi gør det, men det er en nødvendighed. For at kunne drive forretning kræver det, at alle bakker op, er engagerede og betaler for de ydelser, der er stillet til rådighed. Den opbakning fik vi desværre ikke.”

 

Related Articles

Her er reglerne for mobilt gadesalg

Her er reglerne for mobilt gadesalg

Skal du køre et mobilt salgsapparat ind i de danske byer, skal du først sætte dig ind i reglerne. Kommunerne vil gerne samarbejde, men man kan ikke få lov til alt. Deli News har set på en case: Aarhus Kommune   Af Ebbe Fischer   De danske byer lever, og i...

Eksklusivt venuekoncept vokser hastigt

Eksklusivt venuekoncept vokser hastigt

Af redaktionen Evenues, der lever af at levere en højgastronomisk oplevelse kombineret med en god lokation, blev grundlagt i januar 2021 med fem ansatte. Siden har man haft masser af succes, og i dag tæller staben over 100 medarbejdere. Det skriver HORESTA  ...