Ambitiøst streetfoodmarked lukker pludseligt efter kun otte måneder

februar 8, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Ebbe Fischer

Ejerkredsen havde store planer med fokus på et voksende marked på pt. 60.000 mennesker. Men nu er det hele ramlet. Streetfood Hillerød lukker. Læs Deli News’ interview med direktør og medejer om udfordringer og muligheder ved at åbne eget madmarked.

 

Af Ebbe Fischer

Streetfood Hillerød ligger præcis, hvor Hillerød Madmarked tidligere lå, midt i Hillerød, et stenkast fra Frederiksborg Slot. Men først gik madmarkedet konkurs, og nu er Streetfood Hillerød også gået konkurs.

“Det er med blødende hjerte, at ejerkredsen har besluttet at lukke Streetfood Hillerød,” udtaler direktør Lorna Birgitte Rudd i en pressemeddelelelse på vegne af ejerkredsen.

 

Ambitiøse planer skrinlagt

I et interview med Deli News fortalte direktøren om planerne kort efter åbning i 2023.

I februar 2024 udtaler hun:

“Vi har haft nogle uforudsete udgifter og udfordringer, som har gjort det svært at drive stedet. Vi har forsøgt alle muligheder, men må sande, at det ikke er muligt for os at fortsætte driften.”

Læs mere på Deli: Streetfood er perfekt til dagsturister

 

Takker af på Facebook

Mens man på Facebook kan læse følgende udtalelse fra Streetfood Hillerød:

”Det har desværre ikke været muligt at få tingene til at hænge sammen, uanset hvor meget vi gerne ville. Det er med blødende hjerte, at vi gør det, men det er en nødvendighed. For at kunne drive forretning kræver det, at alle bakker op, er engagerede og betaler for de ydelser, der er stillet til rådighed. Den opbakning fik vi desværre ikke.”

 

Related Articles

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Danmarks største sommerhusområde får fast streetfoodmarked

Strandlyst Street Food åbner nu i et nyt setup og kommer til at køre hele sommeren. Arrangøren fortæller her, hvad man kræver af de foodtrucks, der skal være med.   Af Ebbe Fischer En miniudgave af Reffen. Det er ambitionen i Odsherred ud til Sejerøbugten -...

Kongen af dansk streetfood: Sådan laver vi business på REFFEN

Kongen af dansk streetfood: Sådan laver vi business på REFFEN

Deli News har mødt CEO i Street Food District - Jesper Julian Møller - til en snak om streetfoodmarkedet med afsæt i Danmarks største af slagsen. Vælg et råt sted, hiv de seje folk ud og udvælg dine trucks med omhu. Så kommer der mange mennesker, lyder beskeden....

Sponseret: Inspiration til sommerens bagværk

Sponseret: Inspiration til sommerens bagværk

Inspiration til sommerens bagværk til bagerierne og de professionelle køkkener Bliv klar til sommerens kommende sæson med Valsemøllens nye sommerkampagne til professionelle. Vores udviklingsbagere har haft travlt med at udvikle nye opskrifter og inspiration, med fokus...