juni 3, 2024
Smørrebrød bliver fremhævet som et must, og København bliver fremhævet som en by med masser af innovation inden for gastronomi – og som epicenter for det nye nordiske køkken.
Af redaktionen
“High-end dining is the name of the game in Copenhagen.”
Sådan skriver Timeout som del af sin begrundelse for at give København en 20. plads på listen over verdens mest interessante gastronomiske byer.
“København er et knudepunkt for det nye nordiske køkken, hvor bæredygtighed er nøglen, og de bedste restauranter her har et superskarpt fokus på sæsonbestemte, lokale råvarer,” lyder det fra den prestigefulde udgivelse.
Smørrebrød bliver desuden fremhævet som ‘de lokales foretrukne’ og får pæne ord med på vejen.
Se beskrivelsen af hele top-20 her.
Related Articles
Danskerne har flest restauranter at vælge imellem i Norden
Når det kommer til udvalget af restauranter i relation til indbyggertallene i de nordiske lande, ligger Danmark på en klar førsteplads. Det viser en ny brancherapport. Af redaktionen/ef De seneste tal for 2023 viser, at Danmark i gennemsnit har 3 restauranter pr. 1000...
HORESTA: Høje omkostninger og mangel på arbejdskraft vil præge 2025
Branchedirektør peger på stigende omkostninger, digitalisering og mangel på kvalificeret arbejdskraft som de største udfordringer i 2025. Af redaktionen Konstitueret administrerende direktør i HORESTA, Jeppe Møller-Herskind, fremhæver, at hotel- og...
Første verdenstopmøde med fokus på kafferistning
Roast Summit Melbourne vil samle professionelle kafferistere til en intensiv oplevelse i kunsten og videnskaben bag kaffebrænderi. Topmødet bygger videre på en amerikansk succes. Af redaktionen/ef Roast Magazine, som har udgivet uddannelsesindhold for kafferistere i...