København bliver flot placeret i prestigefuld gastronomisk kåring

juni 3, 2024

Foto: Ebbe Fischer

Ismester-uddannelsen i Ringsted under ZBC er et godt eksempel på den innovation, man ser i Danmark. Foto: Ebbe Fischer

Smørrebrød bliver fremhævet som et must, og København bliver fremhævet som en by med masser af innovation inden for gastronomi – og som epicenter for det nye nordiske køkken.

 

Af redaktionen

 

“High-end dining is the name of the game in Copenhagen.”

Sådan skriver Timeout som del af sin begrundelse for at give København en 20. plads på listen over verdens mest interessante gastronomiske byer.

“København er et knudepunkt for det nye nordiske køkken, hvor bæredygtighed er nøglen, og de bedste restauranter her har et superskarpt fokus på sæsonbestemte, lokale råvarer,” lyder det fra den prestigefulde udgivelse.

Smørrebrød bliver desuden fremhævet som ‘de lokales foretrukne’ og får pæne ord med på vejen.

Se beskrivelsen af hele top-20 her.

 

Legendariske elBulli genopstår i København

Related Articles

Nu indtager ’stordrifts-restauranten’ Bouillon også Fyn

Nu indtager ’stordrifts-restauranten’ Bouillon også Fyn

Tusindvis af odenseanere har allerede bestilt plads på Restaurant Bouillon i Odense, som åbner på et-årsdagen for åbningen af Bouillon på Frederiksberg. Konceptet har dannet skole, og i alt har 340.000 mennesker spist på Bouillon på bare ét år.   Af redaktionen...

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner.   Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...