København bliver flot placeret i prestigefuld gastronomisk kåring

juni 3, 2024

Foto: Ebbe Fischer

Ismester-uddannelsen i Ringsted under ZBC er et godt eksempel på den innovation, man ser i Danmark. Foto: Ebbe Fischer

Smørrebrød bliver fremhævet som et must, og København bliver fremhævet som en by med masser af innovation inden for gastronomi – og som epicenter for det nye nordiske køkken.

 

Af redaktionen

 

“High-end dining is the name of the game in Copenhagen.”

Sådan skriver Timeout som del af sin begrundelse for at give København en 20. plads på listen over verdens mest interessante gastronomiske byer.

“København er et knudepunkt for det nye nordiske køkken, hvor bæredygtighed er nøglen, og de bedste restauranter her har et superskarpt fokus på sæsonbestemte, lokale råvarer,” lyder det fra den prestigefulde udgivelse.

Smørrebrød bliver desuden fremhævet som ‘de lokales foretrukne’ og får pæne ord med på vejen.

Se beskrivelsen af hele top-20 her.

 

Legendariske elBulli genopstår i København

Related Articles

Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

Kan man gøre det lidt billigere end de andre, vælter kunderne ind i tusindvis. Det synes at være læren af en helt utrolig efterspørgsel hos restauranten med mottoet: Stor oplevelse - lille pris.   Af redaktionen Meget omtalte Bouillon åbnede på Frederiksberg...

Sæsonkok på Samsø

Sæsonkok på Samsø

Mange kokke rykker rundt i landet for at fylde huller - ikke mindst i sommersæsonen. Vi har mødt en af dem på en berømt ø mellem Storebælt og Kattegat.   Af Ebbe Fischer   Robert Zoffmann er 27 år gammel og udlært i 2018 på Hotel Vejlefjord. Han har siden...