juni 3, 2024
Smørrebrød bliver fremhævet som et must, og København bliver fremhævet som en by med masser af innovation inden for gastronomi – og som epicenter for det nye nordiske køkken.
Af redaktionen
“High-end dining is the name of the game in Copenhagen.”
Sådan skriver Timeout som del af sin begrundelse for at give København en 20. plads på listen over verdens mest interessante gastronomiske byer.
“København er et knudepunkt for det nye nordiske køkken, hvor bæredygtighed er nøglen, og de bedste restauranter her har et superskarpt fokus på sæsonbestemte, lokale råvarer,” lyder det fra den prestigefulde udgivelse.
Smørrebrød bliver desuden fremhævet som ‘de lokales foretrukne’ og får pæne ord med på vejen.
Se beskrivelsen af hele top-20 her.
Related Articles
Stjernekok køber rigmand ud af Michelin-restaurant
Stjernekokken Wassim Hallal er blevet herre i eget hus og investerer nu et større millionbeløb i sin restaurant i Aarhus med to Michelinstjerner. Af redaktionen Efter flere måneders forhandlinger har Wassim Hallal købt Claus Hommelhoff ud af 'Frederikshøj'....
Legendarisk københavnercafé genåbner
Københavns vel nok cooleste café. Sådan var Café Sommersko kendt fra 1976 til 2017, men så lukkede den pludselig. Nu åbner den igen. Af redaktionen I et opslag på Instagram afslører restauratør Nils Petter Bro, at han har store planer med den café, som tilbage...
Det bliver nemmere for næste generation at overtage restauranten
Regeringen vil gøre det billigere for familieejede virksomheder, der står overfor et generationsskifte. Det kan få en stor impact i branchen. HORESTA jubler. Af redaktionen SVM-regeringen har præsenteret udspillet ’Et stærkere erhvervsliv’, og regeringen vil...