Koncept: Hypet ‘gamechanger’ laver solidt overskud

juni 18, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto

Restaurant Bouillon klarer sig godt trods ultralave priser og er måske ved at ændre den danske restaurantscene.

Af redaktionen

Det første regnskab, siden åbningen af den franske bistro Bouillon i september sidste år, viser et overskud på 687.000 kr. for 2023.

Altså på kun omtrent et kvartal. Det skriver Finans.dk.

Artiklen fortsætter længere nede

Koncept: Bouillon fortsætter sit sejrstogt i Odense

Hvis man skal have en treretters menu på Bouillon bestående af f.eks. tatar til forret, fish n’ chips til hovedret og créme brülée til dessert plus en drink, koster det f.eks. 210 kr.

Ejer Torben Klitbo, som bl.a. er en af bagmændene fra Cofoco, er ikke i tvivl om, hvad folk især kommer efter.

“Det er helt klar pris ift. kvalitet, der får gæsterne til at strømme til. Lige fra hvide duge på bordene til god service fra tjenerne og til, at vi leverer et rigtig godt produkt for den pris, vi tager for det. Og siden der ryger så mange gæster igennem, kan vi købe billigt ind,” siger han til Finans.dk og tilføjer:

“Vi er meget tilfredse med de 3,5 måneder, vi havde i 2023. Jeg har startet mange virksomheder, og det er altid svært at tjene penge fra første dag. Det er vi lykkedes med.”

 

Læs mere om billigbølgen

TENDENS: Ny billigrestaurant åbner i København

Related Articles

Gasoline Grill udvider med nyt designerkoncept

Gasoline Grill udvider med nyt designerkoncept

Sammen med den dansk-vietnamesiske billedkunstner, Danh Vo, har Gasoline Grill udsmykket en ny restaurant på Købmagergade 23 i København. Af Ebbe Fischer ”I projektet har vi arbejdet med genbrug af materialer og reduceret ressourceforbrug. Vægge og lofter står mange...

En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding

En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding

Med et strømlinet koncept er The Buddha Bowl Project nu også at finde i Jyllands største shoppingcenter. Deli News har talt med manden bag om strategien.   Af Ebbe Fischer ”Det kom egentlig lidt på plads ved en tilfældighed. Vi har hele tiden haft i støbeskeen,...