VIDEO: 24-årig restaurantchef fortæller om sin vej ind i branchen

maj 8, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Arkivfoto: Helena Lopes

REKRUTTERING: I dag er det kun hver tredje blandt de 13-17-årige, som har et fritidsjob, men det kan føre langt for den enkelte – og afhjælpe personalemangel i branchen.

 

Af redaktionen

Adile Carkaci fik som 16-årig et job som ungarbejder hos Sunset Boulevard ved siden af sin skolegang.

Siden da er der sket en del. I dag er hun 24 år og er nu blevet restaurantchef med ansvar for den daglige drift i kædens restaurant i Korsør.

Ved siden af sit job er hun i gang med at tage en uddannelse i ledelse ved Erhvervsakademiet Dania. Det skriver HORESTA.

HORESTA i øjeblikket på at synliggøre værdien af fritidsjob. Målet er, at flere unge motiveres til at tage et arbejde ved siden af skolegang/studier, men også at rammerne for fritidsjobbere bliver forenklet, så flere virksomheder ser en fordel i at beskæftige de unge.

Undersøgelser viser, at unge med et job i fritiden blandt andet har en stærkere tilknytning til arbejdsmarkedet og klarer sig bedre i skolen, ifølge HORESTA.

 

Related Articles

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Startup har succes med elektronisk café-stempelkort

Stempelkortet har fået nyt liv i cafémiljøet i Jyllands hovedstad. Nøglen er, at det ligger i din Wallet og er tilpasset den enkelte café med mulighed for medlemsfunktioner.   Af redaktionen En række caféer i Aarhus har taget startupen Regulars' koncept i brug...

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

KONCEPT: Ukendt sharefood hitter i Ringkøbing

Restaurant Nordic i Ringkøbing har succes med små anretninger, som ingen gæster kender på forhånd, fortæller ejer Frederik Havn. Han er ligeglad med fine branchepriser, for hos ham handler det om hygge og god mad - og så må gæsten aldrig synes, det er for fint.  ...

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

TENDENS: Skovriderkroen bliver billig-restaurant

Den ikoniske Skovridekro på Strandvejen i Charlottenlund tager nu kampen op med den billigbølge, som Bouillon startede.   Af redaktionen MASH måtte tidligere i år – efter 14 år på Skovriderkroen - lukke ned, og siden har det været et åbent spørgsmål, hvad der...