april 2, 2024
D. 11. april åbner en ny restaurant i Carlsberg Byen. Det bliver ‘et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land’ – ifølge chefen.
Af redaktionen
Navnet er Dolores, og restauranten medbringer madglæde og gastronomisk inspiration fra den store verden uden for Carlsberg Byen. Sådan skriver HORESTA.dk om det nye sted.
Køkkenchef bliver 25-årige Oliver Lerche, som tidligere har arbejdet i Frankrig, på Sans Souci og Dragsholm Slot.
Han glæder sig til at brede sit fokus mere ud på den nye restaurant.
”Dolores skal være et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land. Begrænsninger kan være godt for kreativiteten, men her bruger vi rendyrket velsmag og lækkerhed som pejlemærke. Vi plukker fra alle hylder, og resultatet er stor velsmag uden så mange dikkedarer,” siger Oliver Lerche til HORESTA.dk
Related Articles
Kaffepriser på himmelflugt – har ikke været dyrere i knap 50 år
Arabicabønner ligger på det højeste niveau siden 1977. Årsagen er klimarelateret. Af redaktionen/ef På børsen i New York blev et kilo arabicabønner i denne uge noteret til syv dollar – eller ca. 50 kroner. Den højeste pris i 47 år. Alene i 2024 er prisen på...
Kritik: Regeringen drukner restauranterne i bureaukrati
Et stigende niveau af unødigt bureaukrati presser restauranterne, og mange mister modet. Sådan lyder det fra en aktør med fingeren på pulsen. Af Ebbe Fischer ”Det er næsten som om, at regeringen ikke vil have, at branchen skal tjene penge. For de drukner...
Det her skal du kigge efter ved valg af lokale til din restaurant eller café
En specialist i markedet rådgiver læserne af Deli News udi noget af det allervigtigste - hvis ikke det absolut vigtigste - når man skal åbne sit eget sted. Lokationen. Af Ebbe Fischer Der findes få danske ejendomsmæglere med speciale i køb, salg og udlejning...