Ny ambitiøs restaurant rykker ind i Carlsberg Byen

april 2, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Meyers / Martin Kaufmann

D. 11. april åbner en ny restaurant i Carlsberg Byen. Det bliver ‘et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land’ – ifølge chefen.

 

Af redaktionen

Navnet er Dolores, og restauranten medbringer madglæde og gastronomisk inspiration fra den store verden uden for Carlsberg Byen. Sådan skriver HORESTA.dk om det nye sted.

Køkkenchef bliver 25-årige Oliver Lerche, som tidligere har arbejdet i Frankrig, på Sans Souci og Dragsholm Slot.

Han glæder sig til at brede sit fokus mere ud på den nye restaurant.

”Dolores skal være et sjovt og uformelt sted, og menuen bliver dogmefrit land. Begrænsninger kan være godt for kreativiteten, men her bruger vi rendyrket velsmag og lækkerhed som pejlemærke. Vi plukker fra alle hylder, og resultatet er stor velsmag uden så mange dikkedarer,” siger Oliver Lerche til HORESTA.dk

 

 

 

Related Articles

Danmarks bedste tjener: Det her handler faget om

Danmarks bedste tjener: Det her handler faget om

Andreas Kobs Laursen er for nylig kåret til Danmarks og siden Nordens bedste tjener. Nu løfter han sløret for sin teknik.   Af redaktionen Man skal kunne sine tjenerdiscipliner, men det vigtigste for en god tjener er at have føling med gæsten, ifølge Andreas Kobs...

Dansk kok vinder uofficielt EM

Dansk kok vinder uofficielt EM

Danmark har vundet guld i årets Bocuse d’Or Europe, også kaldet ’EM for kokke’. Af redaktionen Præstationen har sikret Sebastian Holberg Svendsgaard og resten af holdet en plads ved den globale udgave af Bocuse d’Or i Lyon næste år, også kendt som  'kokkenes...

VIDEO: Mød årets kok og årets tjener

VIDEO: Mød årets kok og årets tjener

Tjeneren skal læse gæsten, og kokken skal tænke holistisk. Det var blandt kriterierne, da HORESTA kårede årets bedste.   Af redaktionen Årets kok og årets tjener 2024. Det var de to priser, der var på spil under en følelsesladet dag - d. 17. marts 2024 - for en...