Norsk gruppe køber ikonisk københavnerhotel – skal nu renoveres og have toprestaurant til alle

september 6, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Eberhard Grossgasteiger

Admiral Hotel i hjertet af København er solgt til Strawberry Group, ejet af norske Petter Stordalen og med en lang række hoteller i Norden i porteføljen.

Nu skal det sættes i stand for over 100 millioner danske kr.

Det skriver Børsen.

Admiral Hotel ligger lige ved Skuespilshuset i det centrale København og er med sine 366 værelser, smukke historiske ydre og forrygende beliggenhed en af perlerne på det københavnske hotelmarked.

 

Vil åbne hotellet for flere end ’bare’ sovende gæster

Det er nu også det femte hotel i Strawberry Groups københavnerportefølje. De øvrige er Villa Copenhagen, Comfort Hotel Vesterbro og lufthavnshotellerne Clarion og Comfort.

Petter Stordalen ønsker at åbne hotellet meget mere op for byen, og den store investering skal ses i dét lys.

“Alle værelserne er for nyligt blevet renoveret, så dem har vi ikke behov for at gøre så meget ved. Til gengæld vil vi bruge over 100 millioner krone på et nyt relax-område, på et nyt køkken og en toprestaurant og på at åbne hotellet op for endnu flere, der bare går forbi. Alt er parat i foråret 2025. Admiral Hotel har nok været lidt lukket om sig selv de senere år, men det ændrer vi nu,” siger Petter Stordalen, ifølge Børsen.

 

 

Related Articles

Nyhavn balancerer mellem turister og lokale

Nyhavn balancerer mellem turister og lokale

Turisterne har invaderet Nyhavn de sidste 20 år, men københavnerne kommer stadig i stort tal. Deli News har talt om udvikling mellem klassisk og moderne med formanden for Nyhavns Erhvervsforening, der arrangerer julemarked, sommermarked, jazzfestival mm. Og hvem er de...

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår.   Af Ebbe Fischer...