april 29, 2025

Foto: H.W. Larsen af Strangas
Når Nikolas står bag stegepladen i en af sine Gyros butikker, sker der noget. Det gør der også, når de skal bygges. Vi er med på rejsen og er stolte af at kunne kalde Nikolas for en af vores gode venner!
Det hele startede på en strand i Mykonos. Nikolas fik den gode ide at placere god græsk streetfood på den danske madscene. Fra da af skiftede den tidligere michelin konditor til street food.
Det hele starter med den bløde, luftige pita, som bliver penslet med smør, inden den bliver let ristet. En blød bid med en eksplosion af smag er, hvad teamet stræber efter. Strangas´ kød er omhyggeligt udvalgt med fokus på velfærd. Kødet er marineret med friske krydderurter og grillet til slut. Kombinationen af grillet kød eller halloumi pakket ind i det bløde pitabrød definerer hele teksturen af Strangas Gyros.
Alt på menuen er inspireret af mange års rejser og afspejler Nikolas´ vision om den perfekte gyro. Vores team sigter efter at bringe din sommernostalgi tilbage, siger Nikolas og fortsætter: Strangas´ måde handler mere om, hvad der smager fantastisk, end hvad der anses for traditionelt.
For fem år siden åbnede ‘Strangas Gyros Greek Streetfood’ i Broens Gadekøkken på Christianshavn. Danskerne tog den græske nationalret til sig og nu er der hele 4 herlige gyros muligheder i København.
STRANGAS FREDERIKSBERG
Fra kogeudstyr til ventilation har vi hjulpet Nikolas på vej. Og resultatet er lækkert!
STRANGAS Tivoli foodhall
Nikolas har tilført stedet en perle, med mad, der ikke findes andre steder i Tivoli. Den suveræne beliggenhed lige ud til den gamle have gør den et besøg værd.
Alle vægge i Tivoli Food Hall er beklædt med rustfri stålplader for bedre hygiejne og lettere rengøring. Hos Nikolas skal alting passe sammen, derfor er både borde og hylder lavet efter mål og tilpasset maskinparken, for at udnytte pladsen bedst muligt.
Hvad er I mest glad for i eres nye køkken/restaurant?
Vi er virkelig glade for den funktionalitet og effektivitet, som vores nye køkken giver. Det har gjort det muligt for os at optimere vores arbejdsgange og forbedre kvaliteten af vores mad. Restaurantens indretning og atmosfære er også blevet et perfekt match til vores koncept, og vores kunder bemærker det positivt.
Hvad har i været specielt glade for i hele arbejdsprocessen?
Vi har været meget tilfredse med den professionelle vejledning og de kreative løsninger, som H.W.Larsen har tilbudt gennem hele processen. Deres evne til at forstå vores behov og tilpasse løsningerne derefter har været en stor fordel. Desuden har kommunikationen været klar og effektiv, hvilket har gjort projektet mere overskueligt.
Hvad er jeres favorit grej?
Vi er især glade for vores nye stålplader og special produkter. De har ikke kun forbedret vores effektivitet i køkkenet, men også givet os mulighed for at holde højere standarder i forhold til madens kvalitet. Det har virkelig gjort en forskel i vores daglige drift.
Hvorfor valgte I H.W.Larsen til jeres projekt?
Vi valgte H.W.Larsen, fordi de har et fremragende ry og stor erfaring i branchen. Deres team forstod hurtigt vores behov og kom med løsninger, der var både funktionelle og innovative. Deres forståelse for vores vision og deres evne til at levere kvalitetsprodukter var afgørende for vores valg.
Hvorfor er I glade for at handle hos H.W.Larsen?
Vi er glade for at handle hos H.W. Larsen, fordi de altid leverer pålidelige produkter og service af høj kvalitet.
Deres kundeservice er exceptionel, og de har været utrolig hjælpsomme under hele vores rejse med at bygge og udstyre vores restaurant. Vi føler os trygge ved at have dem som partner.
Besøg Strangas Gyros i Tivoli Food Hall, Strandgade 95, Gothersdage 27 eller Falkoner Allé 22.
Related Articles
Sponseret: Fra brunt værtshus til lokal kultur tilbud
Fire kvinder åbner Dagmars Bodega på Nørrebro som alternativt værested for lokalområdet – med fokus på fællesskab, kreativitet I hjertet af Nørrebro har fire unge kvinder åbnet et spændende nyt samlingssted: Dagmars Bodega. Dette er ikke en almindelig bar, men et...
Sponseret: Flere sorbeter fra Kastbergs Is bliver veganske
Vegansk certificering imødekommer efterspørgsel Ismejeriet Kastbergs Is har fået certificeret flere af sine eksisterende sorbeter og mango-softice som veganske under det anerkendte V-Label. Certificeringen sikrer, at produkterne er 100 % plantebaserede og understøtter...
Sponseret: Fra brunt værtshus til lokal kultur tilbud
Fire kvinder åbner Dagmars Bodega på Nørrebro som alternativt værested for lokalområdet – med fokus på fællesskab, kreativitet I hjertet af Nørrebro har fire unge kvinder åbnet et spændende nyt samlingssted: Dagmars Bodega. Dette er ikke en almindelig bar, men et...