ToRVEhallerne i Vejle opruster

maj 13, 2024

Kirsten Østergaard Poulsen har før haft succes med at forudse en markedsudvikling. Privatfoto

Sådan vil det nye ToRVEhallerne se ud. Visualisering: Nordstern

Der kommer endnu mere gang i ToRVEhallerne. En aftale er nemlig indgået imellem Ejendomsselskabet Select Development og Nordstern angående en omfattende udvidelse af hotelkapaciteten i forlystelsesetablissementet.

 

Af redaktionen

ToRVEhallerne rummer i dag 74 dobbeltværelser og får med udvidelsen tilføjet yderligere 87 værelser. Udvidelsen er tegnet af Arkitema og VITA.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra ejendomsudvikler og totalentreprenør Nordstern.

 

Vil give tilgang på flere felter

Terje Thesbjerg er medejer af Select Development og ToRVEhallerne, og han glæder sig over aftalen.

“Vi ser dette projekt som en fantastisk mulighed for at styrke ToRVEhallernes position som en central destination i Vejle,” siger han og uddyber:

“Vi ønsker med denne investering at gøre ToRVEhallerne til en endnu mere attraktiv destination for både konference-, forretningsgæster og turister.”

 

Største kapacitet i området

Den forventede aflevering af det nye hotel er sat til januar 2026, og med udvidelsen får ToRVEhallerne den største kapacitet af hotelværelser i Vejle og nærområdet.

ToRVEhallerne er dog meget andet end hotelværelser. Det er et multihus, der fungerer som et centrum for byens kulturelle og gastronomiske liv – ToRVEhallerne er således kendt for sit store udbud af spisesteder, der serverer alt fra asiatiske til italienske og lokale danske retter.

 

Kilde: Nordstern

Related Articles

Emballageforbud fra EU kan true caféer og restauranter

Emballageforbud fra EU kan true caféer og restauranter

Det vil give branchen flere udgifter, når engangsemballage bliver delvist forbudt.   Af redaktionen En ny foreløbig EU-aftale betyder, at caféer og restauranter fra 2030 ikke kan servere mad i engangsemballage til de gæster, der spiser på stedet. Det skriver...