Dansk juicebar vil oprette 500 butikker i Mellemøsten

november 13, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Marcelo Verfe

Af redaktionen

Kasper Basse åbnede den første Joe & The Juice i København i 2002.

Siden er juice og kaffebar-konceptet bare eksploderet, og nu er den amerikanske kapitalfond General Atlantic storaktionær i Joe & The Juice.

Den svenske kapitalfond Valedo har således solgt sine aktier til den nye hovedaktionær, General Atlantic, mens Kasper Basse i dag ejer mellem fem og ti procent og er bestyrelseformand. Det skriver Berlingske.

Vil vokse vildt i Mellemøsten

Joe & The Juice ejer i dag 360 butikker verden over, og med handlen vil kæden ekspandere yderligere i USA, hvor man i dag har 70 butikker. 

Desuden forventer Joe & The Juice, ifølge Berlingske, at udvide i Europa, Mellemøsten og Latinamerika. I Mellemøsten har kæden således planer om at udvide med op til 500 butikker i bl.a. Saudi-Arabien, Qatar og De Forenede Arabiske Emirater. 

 

Related Articles

Ny restaurant på Frederiksberg kan blive en gamechanger

Ny restaurant på Frederiksberg kan blive en gamechanger

Restaurant Bouillon er blevet kaldt ’det franske køkkens McDonald’s’, og den kan med sine lave priser danne ny skole, forudser eksperter. Af redaktionen   ”Bouillon bliver de studerendes og pensionisternes mekka. Men det bliver også et tilløbsstykke for...

Meyers: Et samfundsproblem at færre bliver uddannet i køkkenet

Meyers: Et samfundsproblem at færre bliver uddannet i køkkenet

Antallet af nyudklækkede køkkenmedarbejdere falder, og det rammer bredt i samfundet, mener HR-chef i Meyers. Af Ebbe Fischer ”Færre og færre bliver uddannet i madbranchen, og vi har brug for både faglærte og ufaglærte – ernæringsassistenter, gastronomiske udviklere og...