Dansk juicebar vil oprette 500 butikker i Mellemøsten

november 13, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Marcelo Verfe

Af redaktionen

Kasper Basse åbnede den første Joe & The Juice i København i 2002.

Siden er juice og kaffebar-konceptet bare eksploderet, og nu er den amerikanske kapitalfond General Atlantic storaktionær i Joe & The Juice.

Den svenske kapitalfond Valedo har således solgt sine aktier til den nye hovedaktionær, General Atlantic, mens Kasper Basse i dag ejer mellem fem og ti procent og er bestyrelseformand. Det skriver Berlingske.

Vil vokse vildt i Mellemøsten

Joe & The Juice ejer i dag 360 butikker verden over, og med handlen vil kæden ekspandere yderligere i USA, hvor man i dag har 70 butikker. 

Desuden forventer Joe & The Juice, ifølge Berlingske, at udvide i Europa, Mellemøsten og Latinamerika. I Mellemøsten har kæden således planer om at udvide med op til 500 butikker i bl.a. Saudi-Arabien, Qatar og De Forenede Arabiske Emirater. 

 

Related Articles

Erhvervsturismen buldrer frem og sætter ny rekord

Erhvervsturismen buldrer frem og sætter ny rekord

I alt har der været over 7,4 millioner erhvervsovernatninger i Danmark i 2023. Det er ny rekord og smitter positivt af på restauranter og barer.   Af redaktionen Aldrig før har der været så mange erhvervsovernatninger i Danmark, viser nye tal fra Danmarks...

Over 3.000 flere ansatte i branchen på et år

Over 3.000 flere ansatte i branchen på et år

Af redaktionen Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik var 130.300 i job i hotel- og restauranterhvervet ultimo november 2023 - det er 3.300 flere end samme måned året før. Det skriver HORESTA   Vækst i hele 2023 Udviklingen i beskæftigelsen hænger naturligt sammen...