Dansk gamechanger på liste over verdens bedste barer

november 1, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Eva Bronzini

Pendanten til The World’s 50 Best Restaurants hedder opfindsomt nok ’The World’s 50 Best Bars’ og bliver anset som en af branchens mest prestigefulde priser.

 

Af redaktionen

 

Den har også en boblerliste, der går op til bar nummer 100, og danske Ruby er nu nummer 87 på listen. Det skriver Berlingske.

Se listen fra nummer 51-100 her med Ruby som nummer 87

Et hjemligt koncept med graciøs elegance

Ruby åbnede i 2007 i en gammel herskabslejlighed på Gl. Strand, og den blev fra start kaldt en gamechanger med sin specielle stemning på et sted, man skal kende for at finde.

Siden er der sket meget på scenen, men det lidt hjemlige koncept krydret med en utrolig lækker, lidt konservatv, stil holder stadig.

Tillykke til Ruby med en flot placering på den vel nok mest anerkendte liste over verdens ypperste barer.

Related Articles

Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

Madklubben stormer frem – åbner ny restaurant på Amager

Den nye filial går under konceptet 'Food Club' og åbner d. 28. oktober 2024 i Reberbanegade - lige ved siden Amagerbro Metrostation.   Af redaktionen Food Club er Madklubbens utraditionelle buffet restaurant, der vil gøre op med tag-selv-bordet som noget lidt...

Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

Stjernekok lancerer nordjysk økoncept

Unikke madoplevelser og skræddersyede fester på en lille ø. Det er, hvad stjernekokken Michael ’Miv’ Pedersen og revisor Karsten Jensen lancerer i Aalborg under navnet Tabu Catering.   Af redaktionen Tabu-navnet stammer fra Pedersens restaurant, der gik konkurs i...

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

”Vi følger med tiden, men undgår at gå gourmetbagervejen”

Bodenhoff Bageri har haft stor vækst og består nu af 11 filialer i Storkøbenhavn. Christian Bodenhoff ejer kæden, og Deli News har sat ham stævne til en snak om bagerbranchen. Hans fokus er på traditionel kvalitet, mens han lader ’Michelin-bagerne’ have deres segment...