Dansk gamechanger på liste over verdens bedste barer

november 1, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Eva Bronzini

Pendanten til The World’s 50 Best Restaurants hedder opfindsomt nok ’The World’s 50 Best Bars’ og bliver anset som en af branchens mest prestigefulde priser.

 

Af redaktionen

 

Den har også en boblerliste, der går op til bar nummer 100, og danske Ruby er nu nummer 87 på listen. Det skriver Berlingske.

Se listen fra nummer 51-100 her med Ruby som nummer 87

Et hjemligt koncept med graciøs elegance

Ruby åbnede i 2007 i en gammel herskabslejlighed på Gl. Strand, og den blev fra start kaldt en gamechanger med sin specielle stemning på et sted, man skal kende for at finde.

Siden er der sket meget på scenen, men det lidt hjemlige koncept krydret med en utrolig lækker, lidt konservatv, stil holder stadig.

Tillykke til Ruby med en flot placering på den vel nok mest anerkendte liste over verdens ypperste barer.

Related Articles

7-Eleven vil være eksklusive – lancerer egen dansk øl

7-Eleven vil være eksklusive – lancerer egen dansk øl

Af redaktionen Carlsbergbryggeriet Jacobsen har brygget en øl eksklusivt til 7-Eleven med navnet Cornerstore IPA. Det fremgår af en pressemeddelelse. Øllet er brygget med overskydende pulp fra juiceproducenten Frankly Juices. Produktet er dermed med til at afpudse...

Sådan håndterer Jagger opskalering og rekruttering

Sådan håndterer Jagger opskalering og rekruttering

Det er gået stærkt, siden den første Jagger-restaurant åbnede i 2016. D. 10. november 2023 åbner man den 17. restaurant, mens mange flere er på vej. Ikke mindst i udlandet, hvis alt går efter planen. International vækst er en del af virksomhedens strategi, fortæller...