Dansk gamechanger på liste over verdens bedste barer

november 1, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Eva Bronzini

Pendanten til The World’s 50 Best Restaurants hedder opfindsomt nok ’The World’s 50 Best Bars’ og bliver anset som en af branchens mest prestigefulde priser.

 

Af redaktionen

 

Den har også en boblerliste, der går op til bar nummer 100, og danske Ruby er nu nummer 87 på listen. Det skriver Berlingske.

Se listen fra nummer 51-100 her med Ruby som nummer 87

Et hjemligt koncept med graciøs elegance

Ruby åbnede i 2007 i en gammel herskabslejlighed på Gl. Strand, og den blev fra start kaldt en gamechanger med sin specielle stemning på et sted, man skal kende for at finde.

Siden er der sket meget på scenen, men det lidt hjemlige koncept krydret med en utrolig lækker, lidt konservatv, stil holder stadig.

Tillykke til Ruby med en flot placering på den vel nok mest anerkendte liste over verdens ypperste barer.

Related Articles

Københavnske kokke lader forklædet gå på skift i nyt koncept

Københavnske kokke lader forklædet gå på skift i nyt koncept

Spiserestaurant Helga byderet på et koncept uden hverken en fast lokation eller en fast chefkok. Af redaktionen Der er tale om et eventbaseret spisested, der rykker rundt fra gang til gang - og overlader taktstokken til en ny kok ved hver lokation. Også tjenerne og...

Eksperter: Sushi har toppet i Danmark

Eksperter: Sushi har toppet i Danmark

Salget af sushi er på vej ned, og mange steder kan nu sidestilles med pizza- og burgerbarer, lyder dommen.   Af redaktionen I februar kom det frem, at kæden Letz Sushi lukker efter 20 år på det danske marked. Nu taler flere branchekilder om, at sushimarkedet har...