Dansk gamechanger på liste over verdens bedste barer

november 1, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Arkivfoto: Eva Bronzini

Pendanten til The World’s 50 Best Restaurants hedder opfindsomt nok ’The World’s 50 Best Bars’ og bliver anset som en af branchens mest prestigefulde priser.

 

Af redaktionen

 

Den har også en boblerliste, der går op til bar nummer 100, og danske Ruby er nu nummer 87 på listen. Det skriver Berlingske.

Se listen fra nummer 51-100 her med Ruby som nummer 87

Et hjemligt koncept med graciøs elegance

Ruby åbnede i 2007 i en gammel herskabslejlighed på Gl. Strand, og den blev fra start kaldt en gamechanger med sin specielle stemning på et sted, man skal kende for at finde.

Siden er der sket meget på scenen, men det lidt hjemlige koncept krydret med en utrolig lækker, lidt konservatv, stil holder stadig.

Tillykke til Ruby med en flot placering på den vel nok mest anerkendte liste over verdens ypperste barer.

Related Articles

Gult kort til restaurantens gæster?

Gult kort til restaurantens gæster?

Ubehøvlede gæster, der går efter medarbejdernes seksualitet, køn, etnicitet eller udseende, har siden årsskiftet kunnet få et gult kort for dårlig opførsel hos Madklubben.   Af redaktionen Og det gule kort kan veksles til et farvel og tak, hvis ikke det hjælper,...

Vaffelbaroner vil disrupte markedet med fokus på færdige løsninger

Vaffelbaroner vil disrupte markedet med fokus på færdige løsninger

Har et hotel eller en restaurant mod på at begynde at sælge friske vafler, kan de købe et færdigt sæt hos danske Waffle Barons. De unge iværksættere har nu solgt deres fysiske salgssteder og har intet showroom - for det handler om at fokusere på sit koncept og hullet...