september 11, 2023

Foto: Restaurant Tabu
Glade medarbejdere bliver længere, og BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har udarbejdet en vejledning specifikt til hotel- og restaurantbranchen, som HORESTA opfordrer til at følge.
Af redaktionen
Vejledningen er egentlig fra juli 2022, men i lyset af TV2’s dokumentar ’Den bitre smag af Michelin’ – og stationens store journalistiske fokus på emnet – har HORESTA valgt at sætte fokus på anbefalingerne på ny.
“Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse,” siger juridisk konsulent i HORESTA, Vivi Lambert og tilføjer:
”I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene.”
Download vejledningen via dette link (scroll ned)
Læs her, hvordan Espresso House har haft succes på området.
Related Articles
Trendforsker: I fremtiden vil vi være ‘fastansatte som selvstændige’
Alle snakker om arbejdsliv, særligt efter regeringen satte temaet på dagsordenen. Men hvad siger de, der former fremtidens trends – firstmoverne? Det har vi spurgt en ekspert om. Af Ebbe Fischer Firstmoverne ønsker at se en mening med deres arbejde. Også...
Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve
Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår. Af Ebbe Fischer...
Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre
Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen Prøve kræfter med ledelse...