september 11, 2023
Glade medarbejdere bliver længere, og BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har udarbejdet en vejledning specifikt til hotel- og restaurantbranchen, som HORESTA opfordrer til at følge.
Af redaktionen
Vejledningen er egentlig fra juli 2022, men i lyset af TV2’s dokumentar ’Den bitre smag af Michelin’ – og stationens store journalistiske fokus på emnet – har HORESTA valgt at sætte fokus på anbefalingerne på ny.
“Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse,” siger juridisk konsulent i HORESTA, Vivi Lambert og tilføjer:
”I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene.”
Download vejledningen via dette link (scroll ned)
Læs her, hvordan Espresso House har haft succes på området.
Related Articles
Danske kantiner rykker og imponerer stjernekokke
Et imponeret dommerpanel af topkokke gav point, da årets største danske kantinepris blev uddelt. Den ansvarlige for kantineområdet kalder det et område i ’vild udvikling’. Af redaktionen ”Vi er gode til at formidle bæredygtighed, fokus på madspild og fokus på...
Hospitalskantine: Det skal være som en restaurant
Henrik Jonasson er udlært bager i Turup Bageri på Fyn og som konditor i Kransekagehuset i København. I 2019 tog han job på Herlev Hospital, og det har han ikke fortrudt, for her er ambitionerne store. Af redaktionen Som bager og konditor går Henrik Jonasson...
Turistskat på vej i hovedstaden
Beslutningen er truffet på Københavns Rådhus, men erhvervsminister Morten Bødskov (S) skal godkende den, og han har før afvist forslaget. Dansk Industri protesterer mod den nye skat. Af redaktionen Selvom det er en lokal skat, er national opbakning nødvendig for at...