HORESTA opforder til at studere vejledning om arbejdsmiljø specifikt til restaurationsbranchen

september 11, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Foto: Restaurant Tabu

Glade medarbejdere bliver længere, og BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har udarbejdet en vejledning specifikt til hotel- og restaurantbranchen, som HORESTA opfordrer til at følge.

Af redaktionen

 

Vejledningen er egentlig fra juli 2022, men i lyset af TV2’s dokumentar ’Den bitre smag af Michelin’ – og stationens store  journalistiske fokus på emnet – har HORESTA valgt at sætte fokus på anbefalingerne på ny.

“Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse,” siger juridisk konsulent i HORESTA, Vivi Lambert og tilføjer:

”I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene.”

 

Download vejledningen via dette link (scroll ned)

 

Læs her, hvordan Espresso House har haft succes på området.

Related Articles

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve

Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår.   Af Ebbe Fischer...

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at: Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen Prøve kræfter med ledelse...