september 11, 2023
![Teamwork-fauxels Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer](https://www.deli-news.dk/wp-content/uploads/2023/09/Teamwork-fauxels-scaled.jpeg)
Foto: Restaurant Tabu
Glade medarbejdere bliver længere, og BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har udarbejdet en vejledning specifikt til hotel- og restaurantbranchen, som HORESTA opfordrer til at følge.
Af redaktionen
Vejledningen er egentlig fra juli 2022, men i lyset af TV2’s dokumentar ’Den bitre smag af Michelin’ – og stationens store journalistiske fokus på emnet – har HORESTA valgt at sætte fokus på anbefalingerne på ny.
“Et godt arbejdsmiljø er fuldstændig afgørende for både rekruttering og fastholdelse,” siger juridisk konsulent i HORESTA, Vivi Lambert og tilføjer:
”I denne vejledning er der masser af inspiration til branchens virksomheder, og den kan samtidig bruges som en tjekliste til at gå driften og arbejdspladsen efter i sømmene.”
Download vejledningen via dette link (scroll ned)
Læs her, hvordan Espresso House har haft succes på området.
Related Articles
Turistskat på vej i hovedstaden
Beslutningen er truffet på Københavns Rådhus, men erhvervsminister Morten Bødskov (S) skal godkende den, og han har før afvist forslaget. Dansk Industri protesterer mod den nye skat. Af redaktionen Selvom det er en lokal skat, er national opbakning nødvendig for at...
Sådan tiltrækker man tyske turister – ram hele familien
De er lidt svære at fange, og ’familien Tyskland’ synes typisk danske restauranter er dyre. De kan endda finde på at bestille fire gange børneret. Men omtrent halvdelen af dem betaler godt, lyder det fra vestkysten, hvor det vrimler med tyskere. Af Ebbe Fischer...
Nyt kæmpehotel med Skybar og åben stueetage på vej i Odense
Pensionsgiganten PKA står bag et ambitiøst hotelprojekt i Odense C. En endnu ukendt stor hotelkæde skal drive stedet, forlyder det. Af redaktionen Et samarbejde med en hotelkæde er tæt på at falde på plads. Det oplyser projektudviklingschef Kim Marcussen fra...