maj 8, 2023

Skybaren på Scandic CPH Strandpark er åben for alle. Foto: Scandic Hotels
”Jeg er rent ud sagt lykkelig over samarbejdet med Scandic. De gør sig umage og har overblik over hele værdikæden.”
Sådan siger Anders Eibye Hansen, medejer og kommunikationsansvarlig hos Hansens Is i en pressemeddelelse.
”Scandic er en stor spiller, og hotelgæsterne spiser mange is, når de holder ferie. Jeg håber, de vil spise endnu flere is i fremtiden – nu hvor den både er økologisk og danskproduceret,” tilføjer han.
Et godt match
Scandic er landets største hotelkæde og har en målsætning om, at 80 procent af kædens fødevareforbrug skal være danskproduceret i 2026. I dag ligger det tal på 70 procent.
De 30 danske hoteller sælger årligt omkring 12 ton is, og snart vil det udelukkende være Hansens Is, man kan købe hos Scandic i Danmark.
Related Articles
Vippa & Salt: Sjælfuld streetfood i Oslo
To streetfood-perler i Oslos havnefront kombinerer gastronomi, kultur og effektiv teknologi i unikke omgivelser. SALT og Vippa viser, hvordan madoplevelser i dag skal favne mere end bare smag. Af redaktionen / mq Midt i Oslos ikoniske havneindløb, med frit udsyn til...
Advarsel: Falske anmeldelser er et stigende problem – det er for let at anmelde anonymt
Brugeranmeldelser på platforme som Trustpilot og Tripadvisor kan skade virksomheder på et urimeligt og til tider falsk grundlag. HORESTA advarer nu mod en skæv og usikker praksis, som kan få alvorlige konsekvenser – og opfordrer til fælles europæiske regler. Af...
Startup vil hjælpe ’forældet branche’ med at bruge teknologi
Den danske startup All Gravy har rejst 2,9 millioner dollars til at skalere sin AI-drevne platform til restaurations- og detailbranchen. Fokus er på, at branchen kæmper med stigende lønomkostninger, høj medarbejderomsætning og forældet teknologi. All Gravy har derfor...