april 23, 2025

Foto: Kornerup-Bang & Partnere
Fællesskab, smag og stemning midt på Istedgade
Af redaktionen / materiale leveret af Kornerup-Bang & Partnere
Langborde, delte retter og en uformel stemning skaber ikke bare en god middag, de skaber relationer, samtaler og oplevelser.
Typisk når gæster føler sig set og inkluderet, selv når de kommer alene, opstår noget unikt. Oplevelsen rækker forbi måltidet og bliver noget, man har lyst til at vende tilbage til og dele med andre.
Loyalitet begynder med oplevelserne – I rummet mellem mad og mennesker
Stor rummelig restaurant/bar på Istedgade
Veldisponeret restaurant og bar med central beliggenhed på Istedgade. Restauranten indeholder i dag et pizza/øl koncept, der har kørt med stor succes i en lang årrække.
Lokalerne er indrettet i moderne afslappet stil med langborde og høj-borde, som bidrager til den hyggelige inkluderende atmosfærer, hvor man både kan spise og hænge ud og smage de mange forskellige øl i baren.
Køkkenet er indrettet til den brug der er i lokalerne i dag med pizzaovne og dej-maskine. Og foran køkkenet er der etableret opvask, så man let kan komme af med den brugte service.
Facaden er godt udnyttet ved, at man har opsat bænke direkte på væggen, hvilket giver masser af ekstra pladser samt en god synlighed. Der er ligeledes sat store vinduer i, som kan åbnes meget op i forår- og sommerperioden, så man får en følelses af lys og luft i restauranten.
Det er nogle skønne lokaler med rigtig mange anvendelses muligheder.
Se opstillingen her
Related Articles
Sådan starter man et streetfoodmarked
Hvordan får man lige et streetfoodprojekt op at stå? Vi har talt med folkene bag det populære streetfoodmarked i Kolding, hvor man nu har over 25.000 besøgende over en weekend i juli. Efter starten med blot fire vogne har det udviklet sig til en regulær årlig byfest....