Det bliver nemmere at bringe mad ud i provinsen – Wolt udvider voldsomt

september 19, 2023

Af redaktionen

Køb og salg af fastfood af alle slags bliver lettere tilgængelig over store dele af Danmark.

Det tyder meget i hvert tilfælde på, efter Wolt har meldt ud, at de vil opgradere med 20 nye leveringsområder over hele landet, mens den kendte budservice ellers har været et fænomen i de store byer. Det skriver Berlingske.

”Udvidelsen er, at vi går fra 30 leveringsområder til 50 leveringsområder, hvilket dækker over ganske mange byer,” siger kommunikationsdirektør Mikkel Tofte ifølge Berlingske. ”Det er et stort skridt for os, men et naturligt skridt i forsøget på at imødekomme en efterspørgsel efter bekvemmelighed i hverdagen, som alle danskere har gavn af,” tilføjer han.

Wolt melder til avisen, at de fleste områder endnu ikke er klar til offentliggørelse, men nævner fire, hvor man i løbet af efteråret kan få maden leveret.

”Fra Hjørring og Frederikshavn til Holbæk og Nykøbing Falster. Disse fire byer er blot nogle af de 20 danske provinsbyer, som i dette efterår bliver en del af Wolts danmarkskort,” siger Mikkel Tofte.

 

Related Articles

Burger- og pizzakæde i vild vækst åbner i Rødovre

Burger- og pizzakæde i vild vækst åbner i Rødovre

De er nogle af de største inden for hvert deres felt på den københavnske takeaway-scene. Nu åbner Jagger og tvillingen Otto Pizza i Rødovre Centrum.   Af redaktionen ”Den populære burger- og pizzakæde Jagger & Otto åbner i Rødovre Centrum. De to spisesteder...

Burgerkæde lukker tre af fire filialer

Burgerkæde lukker tre af fire filialer

Af redaktionen Ejeren af Garage Burgerbar, Martin Damgaard Hussmanns, er gået konkurs med sit selskab MDH ApS, og kurator har nu sat tre ud af fire restauranter til salg. Det skriver Fødevarewatch.dk Det sker et år efter, at MDH overtog ejerskabet. Det fortæller den...

Tendens: Sunset Boulevard viser stor fremgang

Tendens: Sunset Boulevard viser stor fremgang

Fastfoodbranchen bare vokser og vokser. Senest fremviser Sunset Boulevard et regnskab med voldsom vækst, og direktøren spår mere vækst i år.   Af redaktionen Den danske kæde Sunset Boulevard opnår et overskud på 29,6 mio. kroner før skat i 2023, mens omsætningen...