Hansens is

marts 28, 2025

Om Hansens

Igennem fire generationer i Hansens familien er håndværket blevet udviklet og forfinet. Essentiel viden er gået i arv mellem generationer. Hansens Is er i dag den eneste producent i Danmark, hvor processen starter med rå-mælk og hvor flødeisen udelukkende består af frisk mælk og fløde. Ingen skummetmælkspulver og andre kunstigheder.

1922 – Hans Hansen grundlægger Hillerød mejeri. Det er også i 1922 at Arne Ejby Hansen (2. generation) bliver født.

1929 – Der har fra start været fokus på både mejeri og is. I 1929 bliver fokus rendyrket på is, og navnet er Frederiksborg Is.

1938 – Is kulturen i Danmark tager fart, og Frederiksborg Is udvider lokaler og kapacitet. Danskerne er vilde med is!

1944 – På trods af besættelse og luftalarmer, så bliver der stadig nydt kolde forfriskninger.

1962 – Arne overtaler Hans Hansen til at investerer i et Roterende Ispindeapparat, en RIA. Den første i Danmark. 

1965 – De Danske isfabrikanter begynder af konsolidere sig for at stå imod en stigende konkurrence fra udlandet.

1984 – Hans Jørgen, som er tredje generation i Hansens mejeri tradition, overtager ansvaret for Frederiksborg Is.

1997 – Hans Jørgen sælger Frederiksborg Is til Nestlé. Konkurrencen er benhård, og der er støvsuget blandt de oprindelige mejerier. Bygningerne beholder Hans Jørgen.

2003 – Hans Jørgen og sønnerne: Rasmus og Anders starter Hansens Is. Tilbage til de oprindelige metoder og smagen fra gamle dage.

Sulten på mere?  klik her for at læse hele Hansens historie frem til i dag

Bliv forhandler klik her

 

 

HANSENS IS

LANDERSLEVVEJ 5

3630 JÆGERSPRIS

Kontakt: 47 52 23 07

E-mail: HANSENS@HANSENS-IS.DK

Artikler:

Hansens is er solgt  –  Nyt genialt dessert koncept. – Et godt match

 

 

Andre leverandører

Foodtruckers

Foodtruckers

Om os Vores tilbud inkluderer ikke bare foodtrucks og gastronomiske trailere, men også udstillingsbiler, mobile kontorer, showrooms og højkvalitets udstyr – alt i samspil med vores motto:“Building Great Trucks to go”...

Read More
Jergyu

Jergyu

Jergyu DanmarkMarmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.   Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey. De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra...

Read More
La Treccia

La Treccia

La Treccia Økologisk mejeri med produktion af mozzarella, burrata, stracciatella, mascarpone, ricotta med frisk dansk mælk La TrecciaCVR: 36054573 Industrigrenen 21-23, 2635 Ishøj Mail: info@latreccia.dkTelefon: +45 30 14 28...

Read More