marts 28, 2025
Om Hansens
Igennem fire generationer i Hansens familien er håndværket blevet udviklet og forfinet. Essentiel viden er gået i arv mellem generationer. Hansens Is er i dag den eneste producent i Danmark, hvor processen starter med rå-mælk og hvor flødeisen udelukkende består af frisk mælk og fløde. Ingen skummetmælkspulver og andre kunstigheder.
1922 – Hans Hansen grundlægger Hillerød mejeri. Det er også i 1922 at Arne Ejby Hansen (2. generation) bliver født.
1929 – Der har fra start været fokus på både mejeri og is. I 1929 bliver fokus rendyrket på is, og navnet er Frederiksborg Is.
1938 – Is kulturen i Danmark tager fart, og Frederiksborg Is udvider lokaler og kapacitet. Danskerne er vilde med is!
1944 – På trods af besættelse og luftalarmer, så bliver der stadig nydt kolde forfriskninger.
1962 – Arne overtaler Hans Hansen til at investerer i et Roterende Ispindeapparat, en RIA. Den første i Danmark.
1965 – De Danske isfabrikanter begynder af konsolidere sig for at stå imod en stigende konkurrence fra udlandet.
1984 – Hans Jørgen, som er tredje generation i Hansens mejeri tradition, overtager ansvaret for Frederiksborg Is.
1997 – Hans Jørgen sælger Frederiksborg Is til Nestlé. Konkurrencen er benhård, og der er støvsuget blandt de oprindelige mejerier. Bygningerne beholder Hans Jørgen.
2003 – Hans Jørgen og sønnerne: Rasmus og Anders starter Hansens Is. Tilbage til de oprindelige metoder og smagen fra gamle dage.
Sulten på mere? klik her for at læse hele Hansens historie frem til i dag
Bliv forhandler klik her
HANSENS IS
LANDERSLEVVEJ 5
3630 JÆGERSPRIS
Kontakt: 47 52 23 07
E-mail: HANSENS@HANSENS-IS.DK
Hansens is er solgt – Nyt genialt dessert koncept. – Et godt match
Andre leverandører
Om os Vores tilbud inkluderer ikke bare foodtrucks og gastronomiske trailere, men også udstillingsbiler, mobile kontorer, showrooms og højkvalitets udstyr – alt i samspil med vores motto:“Building Great Trucks to go”...
Jergyu DanmarkMarmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød. Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey. De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra...
La Treccia Økologisk mejeri med produktion af mozzarella, burrata, stracciatella, mascarpone, ricotta med frisk dansk mælk La TrecciaCVR: 36054573 Industrigrenen 21-23, 2635 Ishøj Mail: info@latreccia.dkTelefon: +45 30 14 28...