La Treccia

december 14, 2023

La Treccia

Økologisk mejeri med produktion af mozzarella, burrata, stracciatella, mascarpone, ricotta med frisk dansk mælk

La Treccia
CVR: 36054573

Industrigrenen 21-23, 
2635 Ishøj

Mail: info@latreccia.dk
Telefon: +45 30 14 28 94
Hjemmeside: https://latreccia.dk

Andre leverandører

Duni Group

Duni Group

Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet...

Read More
DRYK

DRYK

DRYKDRYK er et dansk plantedrik brand med høje ambitioner om, sammen med vores kunder, at gøre en forskel for naturen - et lille skridt hver dag hen imod en grønnere fremtid. DRYK udvikler 100% plantebaserede produkter, skabt af...

Read More
Valsemøllen A/S

Valsemøllen A/S

Valsemøllen A/S Om os Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken,...

Read More