Jergyu

november 15, 2023

Jergyu Danmark

Marmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.  

Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey.

De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra Wagyuracen får du blødhed og smag i kødet på en helt ekstraordinær måde.

Alle dyr har afgræsset økologiske strandenge, til glæde for dyrene og for vores følsomme natur. Jergyu er derfor ikke kun kød på tallerkenen. Dyrene har bidraget til at udvikle dansk sårbar natur og er forkølet med Whisky- og Æblemask fra gårdens destilleri Radius.  

Dansk Kødkultur ApS
CVR: 43671847
Oremandsgaard Alle 2
4720 Præstø

Mail: kontakt@jergyu.dk
Telefon: +45 23 69 70 72
Hjemmeside: https://jergyu.dk/

Andre leverandører

AQUADOR Mineral Water a/s

AQUADOR Mineral Water a/s

Aqua d'Or RENT MINERALVAND Aqua d'Or naturligt mineralvand er filtreret af 300 års rejse gennem den danske natur. Vandet er naturligt rent og pH-neutralt. Aqua d'Or Mineral Water A/SCVR: 21527408 Solsortevej 15, Fasterholt 7330 Brande Mail:...

Micro Farm

Micro Farm

Micro FarmMikrogrønt velsmagende farverige sprøde urter Vi forsyner den lille smørrebrødsforretning på hjørnet, den hyggelige vinbar i byen og den store restaurant med mikrogrønt. vores mikrogrønt dyrkes efter bestilling – det betyder at vi leverer et produkt, der er...