Naturmælk

februar 5, 2024

Velkommen til Naturmælk

Vi byder dig velkommen til vores univers. Et univers vi gerne deler med dig,  der sætter pris på dejlige oste & gode råvare. Vores mejerister & ostemejerister gør sig umage hver dag, og vi deler derfor gerne ud af deres begejstring, der kommer til udtryk igennem et stort udvalg af produkter. Vi tænker der er noget til enhver smag. Så velkommen!

25 år med økologi – og stadig visionære…

De første økologiske landmænd, der etablerede Naturmælk i Sønderjylland tilbage i 1994, skabte mejeriet på baggrund af en arbejdsfilosofi, der bygger på læresætningen om at ”vi har ikke arvet jorden efter vore fædre, men lånt den af vore børn”. Denne læresætning er stadig essentiel i måden hvorpå de nu 32 landmænd, deres familier, deres landbrug og mejeriet Naturmælk agerer; et hensyntagen til den jord, der dyrkes i alle led i værdikæden.

Økologi er for alle parter meget mere end en dyrkningsform. Det er en holdning til at ville noget mere og bedre end økologien, som vi kender den i dag.

Alle i fællesskabet omkring Naturmælk har igennem de seneste 25 år arbejdet for en økologiske og bæredygtig virksomhed – på den individuelle bedrift og på mejeriet. Og hver dag arbejdes der fortsat på  at skabe de sundeste mejeriprodukter med de største smagsoplevelser. Og det arbejde fortsættes..

 

Gode links:

Det lokale økologiske mejeri – Se her

Aktuelle presseklip – Se her

Deli-news artikler:

Artikel 1

 

 

Kontaktdata:

Naturmælk

CVR: 17995030

Gerrebækvej 24, 6360 Tinglev

Tlf: 74 64 28 01

ordre@naturmaelk.dk

www.naturmælk.dk

Andre leverandører

DRYK

DRYK

DRYKDRYK er et dansk plantedrik brand med høje ambitioner om, sammen med vores kunder, at gøre en forskel for naturen - et lille skridt hver dag hen imod en grønnere fremtid. DRYK udvikler 100% plantebaserede produkter, skabt af...

Read More
H.W. Larsen

H.W. Larsen

Knivskarpt køkkenudstyr siden 1934 H.W.Larsen leverer professionelt køkkenudstyr til kokke, slagtere, fiskehandlere og madentusiaster i hele Danmark. Hos os kan du få alt fra kokkeknapper til komplette køkkener. Vores vision er,...

Read More