H.W. Larsen

april 26, 2024

Knivskarpt køkkenudstyr siden 1934

H.W.Larsen leverer professionelt køkkenudstyr til kokke, slagtere, fiskehandlere og madentusiaster i hele Danmark. Hos os kan du få alt fra kokkeknapper til komplette køkkener. Vores vision er, at alle danskere skal have en bedre madoplevelse gennem brug af suverænt køkkengrej. Hos os møder du derfor mennesker, som brænder for køkkenudstyr, og som altid har viljen til at finde den helt rigtige løsning for dig. Oven i det har vi Danmarks ældste sliberi, hvor vi med glæde sliber dine knive knivskarpe igen.

Besøg os i Kødbyen, Brøndby & på hwl.dk

Åbningstider:

H.W.Larsen Kødbyen
Slagterboderne 15
1716 København

Mandag til fredag 7:30 – 17:00
Lørdag 9:00 – 16:00

H.W.Larsen Brøndby
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby

Mandag til fredag 8:00 – 17:00

Kontaktdata:

H.W. Larsen

Vallensbækvej 25
2605 Brøndby

Månedens tilbud altid opdateret her

Find konsulenterne her

Mail: salg@hwl.dk

Tlf: +45 33 24 11 22

www: www.hwl.dk

Andre leverandører

Venue Manager

Venue Manager

Om Venue Manager Opnå succes og forbedre dine kunders oplevelse med Venue Managers digitale kassesystem. Vores kassesystem er en omfattende og brugervenlig løsning, der hjælper dig med at håndtere transaktioner og administrere din virksomhed mere effektivt. Vores...

Kastbergs Gourmet-Is

Kastbergs Gourmet-Is

Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister.  Hos Kastbergs går vi meget op i det gode håndværk,...

Duni Group

Duni Group

Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet oplevelse, hvor folk mødes for at nyde mad...