Unilever Food Solutions

februar 6, 2024

Om Unilever Food Solutions
UFS er skabt for at hjælpe kokke og professionelle køkkener med ingredienser, der reducerer den dyrebare forberedelsestid uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet. Vi arbejder tæt med virksomheder af alle størrelser; fra uafhængige restauranter over hotelkæder til cateringfirmaer – i 74 lande.

 

Vi tænker altid på at lave velsmagende og nærende mad, men vi tænker også over vores påvirkning af kloden. Det er en del af vores miljøbevidste, ansvarlige måde at drive forretning, at vi bruger ingredienser og emballage, der er bæredygtigt fremstillet, som skaber mindre affald og forbruger mindre energi.
 

 

Gode links:

Bæredygtighed: se her

Produkter: se her

opskrifter og nyhedsbrev: se her

 

 

 

Kontaktdata:

Unilever Food Solutions

Ørestads Bouleward 73, 2300 Kbh S

Tlf:

www.ufs.com

Andre leverandører

Duni Group

Duni Group

Om Duni Group Duni Group er markedsleder inden for bæredygtig spisning, fødevareemballage og cirkulære løsninger til restaurant- og cateringmarkedet. Vores miljømæssige bæredygtighed og cirkulære muligheder fremmer en ophøjet...

Read More
Valsemøllen A/S

Valsemøllen A/S

Valsemøllen A/S Om os Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken,...

Read More