november 15, 2023
Jergyu Danmark
Marmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.
Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey.
De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra Wagyuracen får du blødhed og smag i kødet på en helt ekstraordinær måde.
Alle dyr har afgræsset økologiske strandenge, til glæde for dyrene og for vores følsomme natur. Jergyu er derfor ikke kun kød på tallerkenen. Dyrene har bidraget til at udvikle dansk sårbar natur og er forkølet med Whisky- og Æblemask fra gårdens destilleri Radius.
Dansk Kødkultur ApS
CVR: 43671847
Oremandsgaard Alle 2
4720 Præstø
Mail: kontakt@jergyu.dk
Telefon: +45 23 69 70 72
Hjemmeside: https://jergyu.dk/
Andre leverandører
DRYKDRYK er et dansk plantedrik brand med høje ambitioner om, sammen med vores kunder, at gøre en forskel for naturen - et lille skridt hver dag hen imod en grønnere fremtid. DRYK udvikler 100% plantebaserede produkter, skabt af...
Om BIPA Gastro BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som har specialiseret sig i sous vide-udstyr til den professionelle del af fødevareindustrien. Med mere end 25 år i bagagen fra proces- og...
Om Kastbergs Gourmet-Is Kastbergs er en dansk is-producent baseret i Herning, som sælger is eksklusivt til Foodservice sektoren, altså hoteller, restauranter, caféer og ishuse, gennem de danske fødevaregrossister. Hos Kastbergs...