Bipa Gastro A/S

februar 22, 2024

Om BIPA Gastro

BIPA Gastro er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som har specialiseret sig i sous vide-udstyr til den professionelle del af fødevareindustrien. Med mere end 25 år i bagagen fra proces- og automationsbranchen, hvor sporbarhed, datalogning og visualisering er en selvfølgelighed, har BIPA Gastro designet, udviklet og produceret markedets mest nyskabende og intelligente produktionsanlæg til storkøkkener, delikatesser etc., som vil producere professionelt og fødevaresikkert efter den originale sous vide-metode.

 

Den absolut højeste fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed er et af vores nøgleområder. Fra dag et har det været øverst på vores liste over funktionalitet. Vi har sikret, at vores sous vide-kar overholder alle gældende regler og love. Men vi er ikke stoppet her.

Det betyder, at alle produktioner og værdier bliver logget, og karret sikrer, at produktionen altid opnår høj fødevaresikkerhed.

Det giver vores kunder mulighed for at dokumentere hele processen samt den nødvendige risikodokumentation, hvis fødevaremyndighederne beder om dette. Det er helt unikt i denne branche, hvilket giver tryghed. En tryghed, der ikke kun er gældende for personalet, men også for slutbrugeren.

 Kontaktdata:

BIPA Gastro A/S
Rugårdsvej 403 B
5210 Odense NV

Tlf: +45 66186049

https://bipagastro.dk

Andre leverandører

TORK Think ahead

TORK Think ahead

Om TORKTork er verdens førende inden for hygiejneprodukter til restauranter. Vi bestræber os på at hjælpe dig med at styrke din forretning med løsninger, der sikrer en bedre bundlinje og et nemmere arbejdsliv for de ansatte i...

Read More
Naturmælk

Naturmælk

Velkommen til Naturmælk Vi byder dig velkommen til vores univers. Et univers vi gerne deler med dig,  der sætter pris på dejlige oste & gode råvare. Vores mejerister & ostemejerister gør sig umage hver dag, og vi deler...

Read More