Danish Crown Professional

december 14, 2023

Danish Crown Professional

Om os

Vi er ejet af de over 9000 landmænd, der hver dag leverer grise og kreaturer ind til vores slagterier. Vores baggrund afspejler den verden, vi møder udenfor, for vi er også kokke, slagtere og økonomaer, og vi leverer madløsninger og produkter, der lever op til køkkenernes krav og specifikationer. Vi er med 24-7 til alle typer måltider, på jobbet, til events, on the go og in between, når du er sulten for sjov. Vi har stor respekt for den indsigt og viden, som den fulde værdikæde giver os. Vi kan dermed også sikre kvalitet og sporbarhed gennem hele forløbet.

Link til produktside:

Produktkatalog – Danish Crown Professional
 

Kontaktdata i Salg:

Kenneth Sig Jensen

Field Sales Manager

Tlf. 24467418

kesje@danishcrown.com 

www.danishcrownprofessional.com

Andre leverandører

Jergyu

Jergyu

Jergyu DanmarkMarmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.   Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey. De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra...

Read More
Brønnum

Brønnum

  Om os Oluf Brønnum & Co A/S er en af Danmarks største og mest erfarne leverandører til hoteller, restauranter, barer, private- og offentlige kantiner. Brønnum en fuldservice storkøkkenleverandør, som spænder vidt fra...

Read More
Venue Manager

Venue Manager

Om Venue Manager Opnå succes og forbedre dine kunders oplevelse med Venue Managers digitale kassesystem. Vores kassesystem er en omfattende og brugervenlig løsning, der hjælper dig med at håndtere transaktioner og administrere...

Read More