AQUADOR Mineral Water a/s

november 21, 2023

Aqua d’Or Mineral Water A/S
CVR: 21527408

Solsortevej 15, Fasterholt 
7330 Brande

Mail: Jacob.stokholm@danone.com
Telefon: +45 42129009
Hjemmeside: https://aquador.dk

Andre leverandører

Jergyu

Jergyu

Jergyu DanmarkMarmoreret og naturskabende Wagyu højkvalitetskød.   Vi producerer Wagyu kvæg krydset med Jersey. De 2 små racer har begge korte kødfibre, hvilket giver sublimt mørt kød og sammen med fedtmarmoreringen fra Wagyuracen får du blødhed og smag i kødet på en...

Micro Farm

Micro Farm

Micro FarmMikrogrønt velsmagende farverige sprøde urter Vi forsyner den lille smørrebrødsforretning på hjørnet, den hyggelige vinbar i byen og den store restaurant med mikrogrønt. vores mikrogrønt dyrkes efter bestilling – det betyder at vi leverer et produkt, der er...