marts 4, 2025
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, med fokus på kvalitet og kreativitet. Du skal væremedvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.
Læs mere om hotellet på www.sonderborgstrand.dk
Stillingen, som er en fuldtidsstilling, skal besættes pr. 1. marts 2025, og vi holder samtaler løbende.
Vi tilbyder:
– En udfordrende og spændende stilling blandt kompetente og hjælpsomme kollegaer.
– Et harmonisk arbejdsmiljø – hvor vi passer på hinanden og hvor den enkeltes trivsel sættes højt.
– Du bliver en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene
– En selvstændig stilling, hvor samarbejde er en vigtig faktor
Vi forventer, at:
– Du er faguddannet kok
– Du kan bevare overblikket i travle situationer
– Du kan arbejde selvstændigt med fokus på kvalitet, effektivitet, økologi, bæredygtighed tilsat din kreativitet
– Du har styr på egenkontrol og varemodtagelse
– Du har lyst til nye udfordringer, med både a la carte, selskaber og konference bespisning.
– Du er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
– Du er en teamplayer og besidder humoristisk sans, et smil og godt humør
– Du taler og skriver dansk eller et andet nordisk sprog
Kontakt og ansøgning
Du er velkommen til at kontakte Køkkenchef Filip Møller på 2724 2797, for yderligere information om stillingen. Ansøgning skal sendes til Direktør Dorit Møller på mail dorit.moller@sonderborgstrand.dk
Andre Job
Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD Som Udviklings og kvalitetsansvarlig kok i GRØD tilbydes du en spændende stilling i en ung og dynamisk,...
Er du uddannet kok/cater med leder ambitioner og stor passion for mad? drømmer du om et arbejdsliv, hvor du kan udleve dine gastronomiske...
Tangkroen søger en super dygtig og serviceminded restaurantchef der sammen med Thomas Pasfall (8 michelin anbefalinger i træk) kan give vores gæster...