oktober 10, 2023

Delikatesseleder, Kvickly, Hvidovre
Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:
- Bruge din viden inden for delikatesse- og slagterområdet og samtidig være mellemleder for 4 medarbejdere i afdelingen
- Prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
- Præge og udvikle et området i samarbejde med din afdelingschef og din kollegaer i afdelingen.
- Indgå i varehusets salgsledergruppe.
Kvickly Hvidovre
Du bliver en del af et varehus med i alt 90 medarbejdere. En del af en medarbejderstab med et godt mix af unge og erfarne mennesker og kollegaer med mange års historik fra butikken samt nye medarbejdere der udfordrer tingene og ser det i nyt lys. Vi har en vision om at blive den største Kvickly I København målt på omsætning. Dette understøttes af en fremtidig ombygning til et kæmpe stort millionbeløb – Så vi skal have styrket alle vores områder med de bedste og mest drevene kollegaer inden for deres specifikke felt.
Derudover er butikken super godt beliggende lige ved afkørsel/tilkørsel til motorvej og imellem to togstationer. Så det er nemt at komme til butikken om man er i bil eller med offentlig transport. Butikken har en af de højeste kundestrømme i kæden og der bliver ekspederet mange tusind kunder hver uge. Så butikken har også et stort potentiale qua den store kundestrøm og i et område hvor boligmarkedet er i vækst som tiltrækker flere og nye stærke kundegrupper. Det er hus fyldt med potentiale og gode forudsætninger for at markere sig som butik og individuelt at skabe resultater og gøre en forskel.
Din hverdag som delikatesseleder
I Kvickly Hvidovre lægger vi stor vægt på at have en god kontakt med kunderne. Som delikatesseleder bruger du tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og skabe en god relation. Du har her gode muligheder for at præge sortimentet i afdelingen. Samtidig stiger vores salg af onlinebestillinger hvor vi virkelig tror at fremtiden er. Det er først og fremmest din opgave, at:
Opgaver:
- Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
- Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
- Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar mm.
- Disponering, rengøring og egenkontrol
- Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
- Indgå i slagterteamet, som udover dig, består af 5 medarbejdere
Vi forventer, at du:
- Har en baggrund, der relaterer til fødevareproduktion
- Kan tænke ud af boksen og sikre en inspirerende afdeling, så kunderne altid får det bedste udvalg
- Kan planlægge og gå forrest i den daglige drift
- Er en udadvendt person med lyst til at samarbejde, som trives i et aktivt og humørfyldt butiksmiljø
- Har viljen til succes og vil være en del af holdet, der skal drive varehuset mod nye højder
- Det er en fordel hvis du har kendskab til køb og salg af fisk
Som person er du en udpræget teamplayer, der kan gå forrest for at sikre den bedste service til vores kunder. Samtidig du god til planlægning og formår at igangsætte de rette initiativer for butikken. Slutteligt går du forrest og viser engagement, som afspejler sig i medarbejdernes motivation.
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte:
Slagtermester Martin Jarhl på tlf: 4211 8951 eller martin.jarhl@kvickly.dk
Varehuschef Mark Hammershøj på tlf. 2855 8973 eller mark.hammershoj@kvickly.dk
Send din ansøgning via “Ansøg nu” senest den 23. august 2023 – ansøg her
Vi behandler ansøgninger løbende.
Andre Job
Restauranter får hjælp til finansiering via pantebreve
Mange entreprenører har svært ved at få banken til at finansiere deres drøm om en restaurant, bar eller café. Imidlertid er der en alternativ metode - pantebreve. Deli-News har mødt en af långiverne, der forklarer, hvordan det typisk foregår. Af Ebbe Fischer...
Coronatiden spøger: Nordjysk Michelin-restaurant går konkurs
Den prisvindende kok, Michael Miv Pedersen, begærede Restaurant Tabu konkurs den 5. september 2023. Af redaktionen Årsagen er i høj grad økonomiske problemer som følge af coronatiden. Det fremgår af en pressemeddelelse. Restaurant Tabu er optaget i...
HORESTA opforder til at studere vejledning om arbejdsmiljø specifikt til restaurationsbranchen
Glade medarbejdere bliver længere, og BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø (BFA) har udarbejdet en vejledning specifikt til hotel- og restaurantbranchen, som HORESTA opfordrer til at følge. Af redaktionen Vejledningen er egentlig fra juli 2022, men i lyset af TV2’s...