JAGGER – Facility-manager

oktober 23, 2023

key account manager foodservice

VIL DU GERNE VÆRE EN AFGØRENDE DEL AF DANMARKS HURTIGST VOKSENDE FAST FOOD KONCEPT?

HOS JAGGER OG OTTO PIZZA STÅR VI OVER FOR SPÆNDENDE UDFORDRINGER MED PLANER OM AT ÅBNE ENDNU FLERE FANTASTISKE RESTAURANTER. FOR AT GØRE DETTE TIL VIRKELIGHED, SØGER VI EN DEDIKERET SERVICEMEDARBEJDER, SOM IKKE KUN VIL VÆRE MED TIL AT FORME VORES FREMTID, MEN OGSÅ HJÆLPE MED DEN DAGLIGE DRIFT AF VORES EKSISTERENDE RESTAURANTER.

HOS OS ER DIN UDDANNELSE IKKE AFGØRENDE, FOR DET, DER VIRKELIG BETYDER NOGET, ER DIN TEKNISKE SNILDE OG DEN RIGTIGE INDSTILLING TIL ARBEJDET. SOM EN SERVICEMEDARBEJDER VIL DU BLIVE EN UVURDERLIG DEL AF VORES SERVICETEAM, DER I ØJEBLIKKET BESTÅR AF DEDIKEREDE MEDARBEJDERE, DER SØRGER FOR, AT ALLE JAGGER OG OTTO-BUTIKKER FUNGERER GNIDNINGSFRIT. DINE ARBEJDSOPGAVER VIL SPÆNDE BREDT, OG PÅ EN TYPISK ARBEJDSDAG KAN DU VÆRE INVOLVERET I ALT FRA SMÅ EL-OPGAVER TIL AT SAMLE NYE MØBLER, MALE GÆSTETOILETTER ELLER SKIFTE LÅSE.

VORES TEAM BESTÅR AF UNGE TALENTER, OG DU VIL DAGLIGT HAVE MULIGHED FOR AT SAMARBEJDE MED DEM, MENS DU UDFØRER DINE OPGAVER I VORES RESTAURANTER. STEMNINGEN I VORES TEAM ER DYNAMISK OG AFSLAPPET, OG VI BESTRÆBER OS ALTID PÅ AT PLANLÆGGE DIN ARBEJDSDAG, SÅ DEN PASSER TIL ET FAMILIEVENLIGT LIV. VORES STANDARDARBEJDSTID ER 37 TIMER OM UGEN, MEN VI ER OGSÅ ÅBNE FOR DELTIDSMEDARBEJDERE, DER ØNSKER EN MERE FLEKSIBEL PLAN. EN VIGTIG DETALJE ER, AT DU SKAL HAVE ET KØREKORT, DA VI STILLER EN BIL TIL RÅDIGHED FOR DIT ARBEJDE, DER KAN KRÆVE TRANSPORT MELLEM VORES FORSKELLIGE LOKATIONER.

HVEM LEDER VI EFTER?

  1. VI LEDER EFTER EN UDADVENDT OG YDERST SERVICEMINDED PERSON, DER ELSKER AT HJÆLPE ANDRE.
  2. DU HAR EN GOD TEKNISK FORSTÅELSE OG KAN LØSE OPGAVERNE MED PRÆCISION.
  3. DU ER KENDT FOR AT VÆRE LØSNINGSORIENTERET OG KAN HÅNDTERE FORSKELLIGE UDFORDRINGER MED ET SMIL.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

  1. FØRST OG FREMMEST KAN VI AFSLØRE, AT VORES PERSONALEMAD ER INTET MINDRE END FANTASTISK.
  2. DU VIL OPLEVE ET UNGT OG SOCIALT ARBEJDSMILJØ, HVOR DU VIL HAVE RIG MULIGHED FOR AT INTERAGERE MED VORES FANTASTISKE PERSONALE I RESTAURANTERNE.
  3. DIN HVERDAG VIL VÆRE DYNAMISK OG ALDRIG DEN SAMME, DA DER ALTID ER NYE UDFORDRINGER OG PROJEKTER, DER VENTER PÅ DIG.
  4. LØNNEN VIL AFSPEJLE DINE KVALIFIKATIONER.

DINE ANSVARSOMRÅDER VIL INKLUDERE FØLGENDE:

  1. VEDLIGEHOLDELSE OG SERVICE AF VORES LOKALER OG MASKINER.
  2. UDFØRE MINDRE REPARATIONER PÅ VORES INVENTAR.
  3. HJÆLPE MED MINDRE FLYTTEOPGAVER. • OVERVÅGE OG VEDLIGEHOLDE VORES UDENDØRSAREALER OG FÆLLESOMRÅDER.

ER DU KLAR TIL AT TAGE DEL I VORES SPÆNDENDE REJSE? SÅ SEND OS DIN ANSØGNING, OG BLIV EN AFGØRENDE BRIK I VORES TEAM HOS JAGGER OG OTTO PIZZA. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN FOR DANMARKS MEST DYNAMISKE FAST FOOD KONCEPT! 

SØG HER

PÅ JAGGER ER VI I KONSTANT UDVIKLING, OG DERFOR LEDER VI ALTID EFTER NYE MEDARBEJDERE TIL VORES TEAM TIL BÅDE FULDTID- OG DELTIDSSTILLINGER. VORES MISSION ER AT SERVERE BURGERE AF HØJ KVALITET OG MED DEN BEDSTE SERVICE. VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITET. DERFOR LEDER VI EFTER MEDARBEJDERE, DER ER DEDIKEREDE OG ØNSKER AT VÆRE EN DEL AF VORES TEAM OG BRAND. 

Andre Job