MEYERS – KOK til nyåbnet restaurant. DRUK

oktober 12, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Kunne du tænke dig at kokkerere på toppen af København?

Det er faktisk ordret hvad vi kan tilbyde dig på DRUK. En ny restaurant med Københavns måske bedste udsigt, centralt i København på Vognmagergade.

På DRUK er servicen imødekommende og nærværet i fokus. DRUK bestræber sig på at tiltrække både turisten, det ældre ægtepar, venneflokken som skal videre i byen og de enlige forældre som har brug for en cocktail mens børnene leger på legepladsen.

Vi drømmer om at skabe en stemning hvor en eftermiddag i solen bliver til en aften i solnedgangen, og hvor aperitivoen bliver til middag i DRUKs smukke udendørs loungeområde. Vi har derfor udviklet et madkoncept som består af bar food og ‘Grilled cheese’ sandwiches i alle afskygninger.

Til frokost serveres disse ’Grilled cheese’ sandwiches med et tilvalg af salater eller grønt. Og om aftenen integreres de i en a la carte menu hvor gæsterne frit kan vælge mellem mindre deleretter og snacks til deres cocktails. Derudover vil der i weekenderne blive serveret smukke og delikate morgenmadsrette.

Sidst men ikke mindst vil kokkenes opgave også bestå i at kokkerere særskilte selskabsmenuer for både B2B og B2C.

Om dig:

er kvalitetsbevidst
er ansvarlig og beslutningsdygtig
Nyder at tilegne dig nye færdigheder
trives i et travlt arbejdsmiljø
er velbevandret i egenkontrolsprogrammet
Vi tilbyder et afvekslende job i en innovativ virksomhed, hvor kvalitet, kreativitet og højt serviceniveau er afgørende, når vi hver dag servicerer vores mange gæster. Du får gode arbejdsforhold, professionelle kolleger, udviklingsmuligheder, løn efter overenskomstlignende forhold, samt personalefordele i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

VI TILBYDER:

Et afvekslende job i en innovativ virksomhed, hvor kvalitet, kreativitet og højt serviceniveau er afgørende, når vi hver dag servicerer vores mange gæster. Du får gode arbejdsforhold, professionelle kolleger, udviklingsmuligheder, løn efter overenskomstlignende forhold, samt personalefordele i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.Vi gør alt hvad vi kan for at planlægge vagtplanen forud, men Madhuset og Madhusets aktiviteter er dynamiske, så ændringer kan opstå med kort varsel.

De fleste af Madhusets aktiviteter forgår fra om eftermiddagen til ud på aftenen. Jobbet som underviser består typisk af 3-4 aftenvagter om ugen fordelt på fem arbejdsdage som udgør en fuldtidsstilling. Weekendarbejde forekommer, dog i begrænset omfang.

DRUK kommer til at ligge i Dansk Film Instituts hus, hvor vi i underetagens også driver en restaurant. Det vil derfor være gode muligheder for vidensdeling og sparring med vores andre kollegaer.

Vi forventer at åbne restauranten til august, og søger derfor allerede nu kokke som vil med på rejsen. Vi bestræber os på at afholde samtaler løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Fredric Olsson
frol@meyers.dk

Ansøgningsfrist:
Løbende
søg her

Andre Job