Meyers – Stolt frankofil og fagnørd til post

oktober 12, 2023

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Er du stolt frankofil og kunne du tænke dig at kokkerere med andre fagnørder?

I hjertet af Østerbro med områdets måske bedste beliggenhed finder du snart Brasserie POST. En fransk restaurant og bar, hvor servicen er imødekommende, og nærværet er i fokus. På POST skal man kunne sænke skuldrene og lade sig servicere og blive kræses om. Menuen består af klassiske franske retter med nordiske råvarer og nyfortolkninger med afsæt i sæsonen.

På POST byder køkkenet både på morgenmad, frokost og middag. Gæsterne kan forvente et folkeligt og nørdet udvalg af franske retter såsom steak tartáre, moules frites, tarte tartin og creme brulé. De historiske, højloftede lokaler på Trianglen er blevet gennemrestaurerede med mørkt træ, smukke klinker og læderbanquetter indendørs og et indtagende orangei i gårdhaven – og playlisten med hits fra 70’erne og 80’erne er klar.

Vi søger passionerede kokke, der har erfaring fra det franske køkken – og så er det underordnet, om du er fritids-frankofil med passion for specialiteter fra Alsace, eller har arbejdet flere år på franske restauranter.

Din faglighed:

har erfaring fra lignende stillinger
har en stor passion for det franske køkken
har erfaring med à la carte-køkken
sprogkundskaber – (dansk og engelsk) talt flydende
er velbevandret i egenkontrolsprogrammet
Om dig:

er en teamplayer
er nærværende overfor dine medmennesker
er kvalitetsbevidst
tillidsvækkende og serviceminded personlighed
er ansvarlig og beslutningsdygtig
nyder at tilegne dig nye færdigheder
trives i et travlt arbejdsmiljø

VI TILBYDER:

Vi tilbyder et afvekslende job i en innovativ virksomhed, hvor kvalitet, kreativitet og højt serviceniveau er afgørende, når vi hver dag servicerer vores mange gæster. Du får gode arbejdsforhold, professionelle kolleger, udviklingsmuligheder, løn efter overenskomstlignende forhold, samt personalefordele i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø.

Vi forventer at åbne restauranten i efteråret og søger derfor allerede nu kokke, som vil med på rejsen. Vi bestræber os på at afholde samtaler løbende inden sommerferien.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Michael Kofoed Nielsen
miko@meyers.dk

Ansøgningsfrist:
Løbende

søg her

Andre Job

Warpigs – General manager

Warpigs – General manager

General Manager at WarpigsFra tidligt om morgenen er der gang i køkkenet og bryggeriet og lige fra vi åbner til frokost til ud på natten er Warpigs fyldt med BBQ-elskende gæster. Vi kigger ind i flere forskellige projekter for at give vores gæster en endnu bedre...

JAGGER – RESTAURANT MANAGER (FULDTID)

JAGGER – RESTAURANT MANAGER (FULDTID)

ER DU VORES NYE RESTAURANT MANAGER ? JAGGER ER EN BURGERKÆDE I KØBENHAVN STARTET AF TIDLIGERE MICHELINKOK RASMUS OUBÆK. HOS JAGGER ER GOD SERVICE ESSENTIEL, OG LIGE NU SØGER VI NYE RESTAURANT MANAGER TIL VORES RESTAURANTER. SOM RESTAURANT MANAGER INDGÅR DU I DEN...

JAGGER – REGIONAL MANAGER

JAGGER – REGIONAL MANAGER

VI SØGER REGIONAL MANAGERS TIL VORES RESTAURANTER. SOM REGIONAL MANAGER ER DU ANSVARLIG FOR MINIMUM 2 RESTAURANTER I EN REGION. DU HAR ARBEJDSPLADS PÅ RESTAURANTERNE, OG DIT ARBEJDE ER FORDELT PÅ BÅDE SERVICETIMER OG ADMINISTRATION. DU BLIVER EN DEL AF ET UNGT TEAM OG...