Nyheder
Brænder du for god mad og ønsker du et socialt arbejdsliv med variation og mulighed for at påvirke et køkken i udvikling? Så er det måske dig, vi...
Fra PALÆO og videre til pasta: Peter Emil Nielsen og Next Bite Group udvider porteføljen med det nye koncept Hello Pasta, der skal bringe håndlavet,...
Tre måltider, tusind sultne gæster - og et køkken med klare værdier Når flere hundrede værnepligtige samles til morgenmad, frokost og aftensmad på...
Forbrugerne bliver stadig mere bevidste om, hvad de drikker, spiser og køber. De vil ikke blot have god smag, men også vide, hvor produktet kommer fra, hvem der står bag, og hvordan det påvirker verden omkring dem.I kaffeverdenen stiller det krav til både producenter og leverandører, og her har...
Fonden for Plantebaserede Fødevarer har netop uddelt 213,5 mio. kr. til 45 projekter i 2025, der alle skal få flere danske grøntsager, korn og bælgfrugter ind i hverdagen, både i private køkkener, restauranter og foodservice. Årets bevillinger markerer et skifte fra holdningskampagner til konkret...
Restprodukter fra ølproduktion kan snart ende på middagsbordet i stedet for i dyrefoder. Forskere fra Aalborg Universitet har udviklet en metode til...
Restaurant Elippa – Frisk og lækker libanesisk mad midt i KøbenhavnHos Restaurant Elippa inviteres du indenfor til en sanserig oplevelse med rødder...
fter otte år på posten fratræder Jens Broch som administrerende direktør for Sunset Boulevard, der er Danmarks største danskejede fastfoodkæde. Han...






