oktober 5, 2025

Foto: Compass Group
Compass Group Danmark har ansat Thomas Fog som ny direktør for Facility Management. Han skal stå i spidsen for nogle af virksomhedens største strategiske partnerskaber og udvikle serviceoplevelser, der skaber værdi for både kunder og gæster.
Thomas Fog har mange års erfaring fra ejendoms- og servicebranchen. Han har blandt andet været Chief Real Estate Officer i DEAS, Chief Property Officer hos ATP Ejendomme samt haft ledende stillinger i Coor. Dermed bringer han et solidt kendskab til branchen – både fra kundesiden, som leverandør og fra ejendomsdrift.
”Vi har oplevet en markant vækst inden for facility management, hvor kunderne ønsker at samle flere services hos os. Derfor er vi glade for, at Thomas Fog kan styrke vores position yderligere. Han er en visionær leder, som kan samle mennesker og skabe en stærk one team-ånd hos kunderne,” siger Thomas Kempf, Managing Director i Compass Group.
Innovation og teknologi i fokus
Foruden sin nye rolle i Compass Group er Thomas Fog bestyrelsesmedlem i PropTech, hvor han arbejder med innovation og digitale løsninger i ejendoms- og servicebranchen. Han ser stort potentiale i at bruge teknologi til at skabe bedre gæsteoplevelser.
”Der findes allerede teknologi, som kan løfte kunde- og gæsteoplevelsen markant, men som servicebranchen endnu ikke for alvor har taget til sig. Det potentiale glæder jeg mig til at udfolde hos Compass Group,” siger Thomas Fog.
Kultur og medarbejderfokus
Ifølge Thomas Fog var Compass Groups stærke kultur og fokus på medarbejderne afgørende for valget af ny arbejdsplads:
”Det handler om de mennesker, som har deres dagligdag hos kunderne, og at alle tager ansvar på tværs af fagligheder for at sikre den bedste gæsteoplevelse,” siger han.
Thomas Fog tiltrådte den 30. september og bliver en del af Compass Groups øverste ledelse.
Related Articles
Fra råvarer til resultater. Coor og Comwell skal vise, hvordan planter bliver buffetens nye normal
Fonden for Plantebaserede Fødevarer har netop uddelt 213,5 mio. kr. til 45 projekter i 2025, der alle skal få flere danske grøntsager, korn og bælgfrugter ind i hverdagen, både i private køkkener, restauranter og foodservice. Årets bevillinger markerer et skifte fra...
Svampefermentering forvandler ølrester til klimavenligt protein
Restprodukter fra ølproduktion kan snart ende på middagsbordet i stedet for i dyrefoder. Forskere fra Aalborg Universitet har udviklet en metode til at forvandle mask - restproduktet fra brygning, til et proteinrigt og velsmagende fødevareelement, der kan erstatte kød...
Sponseret: RESTAURANT ELIPPA
Restaurant Elippa – Frisk og lækker libanesisk mad midt i KøbenhavnHos Restaurant Elippa inviteres du indenfor til en sanserig oplevelse med rødder i det libanesiske køkken. Og hvis du tænker friske råvarer, smagsfulde krydderurter, lækkert grillet kød og fisk, korn...






