Gershøj Kro & Strandhotel søger en ambitiøs kok – og mulighed for udvikling til souschef

juni 6, 2025

Drømmer du om mere ansvar, kreativ frihed og muligheden for at sætte dit præg på både tallerken og team? Elsker du klassisk mad med kant – og vil du være en del af et sted med ægte sjæl, charme og udsigt direkte til Roskilde Fjord?

Så er det dig, vi mangler i køkkenet på Gershøj Kro & Strandhotel!

Om stillingen

Vi søger en dedikeret kok, der er klar til at løfte ansvaret sammen med vores køkkenchef – og på sigt træde ind i en souschef-rolle. Du kommer til at spille en nøglerolle i både hverdagens drift og i udviklingen af nye retter og koncepter. Her er højt til loftet og plads til ambitioner!

Dine ansvarsområder:

  • Køre service og være et fagligt fyrtårn i køkkenet
  • Sparring og samarbejde med køkkenchefen om menuer og udvikling
  • Varebestilling, egenkontrol og kvalitetsstyring
  • Deltagelse i planlægning og afvikling af selskaber
  • Mulighed for ledelsesansvar og teamkoordinering

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Mulighed for kost og logi, hvis du bor med afstand
  • Et køkken med ambitioner og plads til udvikling
  • Direkte sparring med køkkenchefen – og en åben vej til souschef rollen
  • En arbejdsplads med historie, atmosfære og udsigt, der inspirerer hver dag
  • En god stemning i et dedikeret team, hvor alle hjælper hinanden
  • Stillingen ønskes besat hurtigst muligt

Lyder det som noget for dig?

Send en kort ansøgning og CV til kromutter@gershojkro.dk – vi kalder løbende til samtaler.

Har du spørgsmål? Ring til Trine Borre på 4244 2474.

Vi glæder os til at høre fra dig, og måske byde dig velkommen i vores køkken!

Gershøj Kro & Strandhotel – 4040 Kirke Hyllinge

Andre Job

Kok, cater eller ernæringsassistent søges til Efterskolen BGI akademiet

Vil du prøve at være del af et efterskolekøkken efter sommerferien? Vi søger kok, cater eller ernæringsassistent til en fast stilling på 37 timer om...

Read More