januar 20, 2025

Frederiksborg Slot. Foto: Ebbe Fischer
Rabarbergaarden på Frederiksborg Slot rammer den rent med sit fokus på lokale råvarer, ifølge landsdækkende avis.
Af redaktionen/ef
Når man serverer frokost på et af landets flotteste slotte – hvis ikke dét flotteste – så forpligter det.
Og mens andre forpagtere har skuffet i samme ramme, ja, så rammer Rabarbergaarden den rent, ifølge Berlingske.
”Der er loft til kip, smukke og behagelige træmøbler med matchende peberkværne i lyst træ, små vaser i håndlavet keramik og i det hele taget bare roligt. Og så kan man sidde og nyde sin frokost, mens man ud af vinduerne kigger på slottet og vandet,” skriver Berlingskes anmelder.
Artiklen fortsætter længere nede
Rabarbergaarden får fem stjerner ud af seks, og avisen peger på, at den gode samg bl.a. skyldes, at maden er lavet på lokale danske råvarer.
Rabarbergaarden får nemlig sine råvarer fra enten selve modergården – Rabarbergaarden i Vejby, og resten kommer fra nærliggende gårde.
Mens kaffen er ristet lokalt, og keramikken er fra Birkerød.
Læs mere om lokale råvarer
Related Articles
Dalle Valle og Café A sparer et tocifret millionbeløb på egen grossist
Ledelsen sammenlignede større grossister og fik en masse priser. Til sidst gik de solo, og det var en kæmpesucces - ifølge direktøren. Men du skal have en vareomsætning på over 40 mio. kr. årligt, ellers dur modellen ikke, lyder det. Af Ebbe Fischer ”Vi havde som plan...
Demeter-godkendelsen fejrer 100 år: En milepæl for biodynamisk landbrug, som møder voksende efterspørgsel fra forbrugerne
I år fejrer den danske Demeter-ordning (det biodynamiske landbrug) sit 100-års jubilæum, en skelsættende begivenhed for bæredygtigt landbrug og fødevareproduktion. Ordningen, der blev introduceret for at fremme biodynamiske principper og beskytte jorden mod...
Ny pris skal hylde lokale råvarer, og branchen bakker op
Bag dansk gastronomis succes står dygtige råvareproducenter, som nu får deres egen hæderspris. Årets Wiuff skal sætte fokus på dem, der skaber fundamentet for gode måltider. Af redaktionen Den nye pris er skabt af Brancheforeningen for Lokale Fødevarer i Danmark i...