Dagrofa Foodservice henter direktør hos Royal Unibrew

november 25, 2024

Jeppe Villadsen foran sin butik på Stefansgsade, Nørrebro. Foto. Ebbe Fischer

Mikkel Korsholm. Pressefoto

Mikkel Korsholm er ny økonomidirektør i Dagrofa Foodservice – en af landets største fødevareleverandører. Virksomheden står bl.a. stærkt som grossist for kantiner og lokale restauranter.

Af Ebbe Fischer 

Mikkel Korsholm har bl.a. været ansat hos Carlsberg (VP, Group Finance) og Pandora (Finance Director, Western Europe). Han starter hos Dagrofa Foodservice i Ishøj medio januar 2025, ifølge en pressemeddelelse.

 

Kommer fra Unibrew

De seneste par år har Mikkel Korsholm arbejdet som Finance Director hos Royal Unibrew, der er blandt de største leverandører til det danske foodservicemarked.

Michael Christensen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice, udtaler:

”Mikkel er en meget kompetent og erfaren profil, som gennem sine tidligere ansættelser har tilegnet sig særlig indsigt i fødevarebranchen. Derudover har Mikkel i løbet af sin karriere dokumenteret, at han er en dygtig leder og en skarp rådgiver, der både udfordrer og understøtter forretningen.”

 

Et kernetidspunkt

Michael Christensen understreger, at Mikkel Korsholm tiltræder på et vigtigt tidspunkt, hvor der snart bliver rullet en ny strategi ud:

”I Dagrofa Foodservice har vi en klar ambition om, at vi skal gøre det nemmere at drive et professionelt køkken. Samtidig har vi også et klart ønske om at præge hele den danske madscene ved at være en inspirerende og skarp samarbejdspartner for både kunder og leverandører. Lige om lidt tager vi hul på en ny strategiperiode, hvor vi skal forbedre kundeoplevelsen yderligere og på den måde sikre øge vækst. I den sammenhæng er jeg sikker på, at vi får stor gavn af Mikkels erfaring og kompetencer i rollen som økonomidirektør,” siger han.

 

Vil sætte en klar madagenda

Den kommende økonomidirektør hos Dagrofa Foodservice, Mikkel Korsholm, er begejstret over de nye udfordringer. Han fortæller:

”I forvejen har jeg et godt kendskab til fødevarebranchen, men jeg ser frem til at komme endnu tættere på foodservicemarkedet. Jeg glæder mig især til at lære en masse nye dedikerede kollegaer bedre at kende, så vi i fællesskab kan gøre Dagrofa Foodservice til en endnu dygtigere samarbejdspartner. I mine øjne er det attraktivt at arbejde for en virksomhed, der gør sig umage for at sætte en klar madagenda og som samtidig har klare vækstambitioner. Det glæder jeg mig til at blive en del af.”

 

Om: Dagrofa Foodservice

  • Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen, som bl.a. også står bag detailkæderne MENY, Spar, Min Købmand og Let-Køb samt Dagrofa Logistik.
  • Dagrofa Foodservice står stærkt i markedet inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til fine dining-restauranter.
  • Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus. Hovedsædet er på terminalen i Ishøj, og vi har også logistikterminaler i Middelfart, Aalborg og Thisted.

 

Kilde: Dagrofa

Related Articles

”Vi har udnyttet de gode EU-tilskudsmuligheder, der er i provinsen”

”Vi har udnyttet de gode EU-tilskudsmuligheder, der er i provinsen”

Man kan hente store EU-midler, hvis man sørger for at søge rigtigt - med fokus på skabelse af arbejdspladser. Ejeren af Oremandsgaard har gjort det med succes, og han fortæller her om processen. Af Ebbe Fischer Oremandsgaard er en økologisk herregaard med fokus på...

Dagrofa investerer 1,3 mia. kr. i ny strategi med fokus på det lokale

Dagrofa investerer 1,3 mia. kr. i ny strategi med fokus på det lokale

Den danske dagligvarekoncern og grossist vil i sin foodserviceforretning vinde mindst 2.000 nye kunder blandt de professionelle køkkener. Af redaktionen/ef Dagrofa introducerer en ny treårig vækststrategi med navnet ’Gro’27 – vækst på vores måde’. Målet er at styrke...

”Sådan samarbejder vi med vores leverandører”

”Sådan samarbejder vi med vores leverandører”

Når man følger årstiderne, bliver maden både billigere i produktion og bedre for gæsten. Men det skader ikke at høre sin leverandør, hvad de lige står og gerne vil af med, lyder det fra en restauratør.   Af Ebbe Fischer ”En god leverandør er en, der forstår det...