oktober 31, 2024

Færgekroen i Tivoli. Foto: Leonora Enking
Forlystelsesparkerne buldrer derudaf. Først meldte Fårup Sommerland og Djurs Sommerland om markant fremgang henover feriesæsonen, og nu er det Tivolis tur. Rekordinvesteringer i gang.
Af redaktionen
Målt på bundlinjen har Tivoli haft sin bedste sommer nogensinde. Det skriver Tivoli i en meddelelse i forbindelse med selskabets regnskab for tredje kvartal 2024.
Samtidig blev forventningerne til årets resultatet løftet med 20 millioner kroner til et overskud på 130 millioner kroner før skat. Mens man forventer en samlet årsomsætning på 1,25 milliarder kroner.
Artiklen fortsætter længere nede
Rekordtal på stribe
I Q3-regnskabet fremgår det, at Tivoli har tjent 51,3 millioner kroner i årets første ni måneder. I tredje kvartal alene, som inkluderer månederne juli, august og september, har Tivoli tjent 97,5 millioner kroner.
I årets første ni måneder har 2,7 millioner mennesker besøgt Tivoli – to procent flere end i 2023 målt på antal. I regnskabet påpeger Tivolis ledelse, at sommeren har været regnfuld, men at sensommeren har budt på flot vejr og mange besøgende.
”Tivolis forretning står på baggrund af de seneste års investeringer, en succesfuld afviklet sommersæson samt en flot åbning af halloween i Tivoli rustet til en stærk afslutning på 2024,” siger Tivolis topchef, Susanne Mørch Koch i meddelelsen.
Havens største investering
Efter sommersæsonens afslutning har Tivoli påbegyndt ombygningen af Asien-området ved forlystelsen ’Dæmonen’.
Ifølge Tivoli vil ombygningen være den største investering i et forlystelsesområde i havens historie.
Related Articles
Køkkenet på Ryes Kaserne – Mad der binder hverdagen sammen
Tre måltider, tusind sultne gæster - og et køkken med klare værdier Når flere hundrede værnepligtige samles til morgenmad, frokost og aftensmad på Ryes Kaserne i Fredericia, er det ikke bare logistik, det er fællesskab, ernæring og ansvar i praksis. Bag gryderne står...
Foodservice står for næsten halvdelen af Danmarks madspild, og vi halter efter resten af Europa
Danmark ligger fortsat i bunden af Europa, når det gælder madspild, og det er ikke kun husholdningerne, der har et problem. Nye tal fra Eurostat viser, at kun 33 % af Danmarks samlede madspild stammer fra private hjem. Resten, næsten to tredjedele, sker i foodservice,...
MainChef.ai gør køkkenet digitalt, data er nøglen til bedre drift, mindre spild og glade gæster
MainChef.ai er maskinrummet i kantiner og storkøkkener. Platformen samler alt fra produktionsplanlægning og menuoptimering til indkøb, ESG-rapportering og gæstefeedback i ét digitalt værktøj. Og det hele drives af data. Deli-news.dk har talt med Torben Søndergaard,...






