oktober 29, 2024

Torben Klitbo. Pressefoto
Manden bag Bouillon og Cofoco, Torben Klitbo, har åbnet over 100 spisesteder, men han er langt fra færdig.
Af redaktionen
Efter Bouillons succes i både København, Aarhus og Odense, afslører ejeren sine planer om ekspansion uden for Danmark i et interview med Børsen.
Torben Klitbo peger på, at stigende priser på råvarer og drift nødvendiggør nye forretningsmodeller i branchen.
I et interview med Deli News peger han på, at der er plads til mange koncepter på markedet.
”I København er der rigelig plads til forskellige restauranter til forskellige segmenter. Alle, der er til fine dining, gider jo for eksempel ikke Bouillon. Derudover vil jeg sige, at jeg laver altså restauranter til mine gæster – ikke til konkurrenterne. Desuden er der også kommet andre i et lavere prisleje efterfølgende, så vi gør vel noget rigtigt.”
Læs hele interviewet her:
Related Articles
Michelin-drøm i historiske rammer – Lille Mølle genopstår som ny restaurantdestination
I slutningen af oktober åbner Norrlyst-koncernen en ny restaurant i en af Københavns mest karakteristiske bygninger. Den fredede Lille Mølle på Christianshavns Vold får nyt liv som Restaurant Lille Mølle, med køkkenchef Christoffer Sørensen i spidsen og ambitionen om...
Nögen vender tingene på hovedet for femte gang – og det giver mening
Fem restauranter under samme navn lyder normalt som et stramt koncept med faste manualer og ensartede retter.Ikke hos Nögen. Eller måske netop hos Nögen, for her er selve konceptet, at meget lidt er ens. Ensartetheden består i kreativiteten, i det cirkulære tankesæt...
NY KØKKENCHEF PÅ HOTEL FAABORG FJORD
Hotel Faaborg Fjord henter kulinarisk forstærkning Hotel Faaborg Fjord kan med stor glæde meddele, at Thomas Pasfall tiltræder som ny køkkenchef den 1. september 2025. Med en imponerende karriere, der blandt andet tæller anerkendte restauranter og flere kulinariske...






