september 9, 2024
En dansk kæde med tre burgerbarer på den iberiske halvø vil nu opgradere voldsomt på en række lokationer, der er fundet med hjælp fra ChatGPT.
Af redaktionen
Henrik Wissler Duus er manager og partner hos WISSLER Bar & Burgers.
Han fortæller på linkedIn om de ambitiøse planer, der er udarbejdet med hjælp fra ChatGPT.
Allerede etableret
WISSLER Bar & Burgers har de sidste fem år haft afdelinger i Spanien, og pt. har de tre. Det har givet viden til at opskalere, ifølge Henrik Wissler Duus.
“Vi har opnået en knivskarp viden om, hvad der udgør en god beliggenhed for vores restauranter. Det handler om ting som f.eks., hvad der gerne skal findes på lokationen, hvilke typer mennesker der bor i området, hvilke typer turister der besøger destinationen – og en lang række andre kriterier,” siger han.
AI-liste med lokationer klar
Ud fra kendskabet til Spanien og feriedestinationerne har Henrik Wissler Duus og hans folk lavet en liste med alle de lokationer, de kender, og som de vurderer er et match for deres kæde.
”Vi har kombineret al vores læring om en god WISSLER-lokation med listen, vi selv har lavet – og fodret den til ChatGPT for at skabe den komplette liste over oplagte lokationer og antal,” siger Henrik Wissler Duus og tilføjer:
“Efter lidt mere læring, tilpasninger og inputs, kom det endelige resultat: En liste med 96 lokationer fordelt over hele Spanien, som matcher det, vi vurderer som en god WISSLER lokation.”
Related Articles
”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”
Danmark rummer mange dygtige kokke, men alligevel slet ikke nok til fremtiden. Ny dansk madskole, der har fået knap 4 mio. kr. af Tuborgfondet, skal nu imødekomme mangel på arbejdskraft og booste talent. Deli News har talt med chefen bag om koncept og visioner. ...
Landets første rent grønne maduddannelse giver genlyd
Fra succesfuldt pilotforsøg i august til fast tilbud på Hotel- og Restaurantskolen i København - uddannelsen ’Grøn Madhåndværker’ hitter. Af redaktionen Hotel- og Restaurantskolen bød velkommen til 25 elever på den nye uddannelse til ’Grøn Madhåndværker’, og det gik...
KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild
Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken. Af redaktionen ”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores...