september 9, 2024

Arkivfoto: Ray Piedra
En dansk kæde med tre burgerbarer på den iberiske halvø vil nu opgradere voldsomt på en række lokationer, der er fundet med hjælp fra ChatGPT.
Af redaktionen
Henrik Wissler Duus er manager og partner hos WISSLER Bar & Burgers.
Han fortæller på linkedIn om de ambitiøse planer, der er udarbejdet med hjælp fra ChatGPT.
Allerede etableret
WISSLER Bar & Burgers har de sidste fem år haft afdelinger i Spanien, og pt. har de tre. Det har givet viden til at opskalere, ifølge Henrik Wissler Duus.
“Vi har opnået en knivskarp viden om, hvad der udgør en god beliggenhed for vores restauranter. Det handler om ting som f.eks., hvad der gerne skal findes på lokationen, hvilke typer mennesker der bor i området, hvilke typer turister der besøger destinationen – og en lang række andre kriterier,” siger han.
AI-liste med lokationer klar
Ud fra kendskabet til Spanien og feriedestinationerne har Henrik Wissler Duus og hans folk lavet en liste med alle de lokationer, de kender, og som de vurderer er et match for deres kæde.
”Vi har kombineret al vores læring om en god WISSLER-lokation med listen, vi selv har lavet – og fodret den til ChatGPT for at skabe den komplette liste over oplagte lokationer og antal,” siger Henrik Wissler Duus og tilføjer:
“Efter lidt mere læring, tilpasninger og inputs, kom det endelige resultat: En liste med 96 lokationer fordelt over hele Spanien, som matcher det, vi vurderer som en god WISSLER lokation.”
Related Articles
Nærum Kaffebars digitale opskrift – Lokal storytelling, der skaber 100.000 visninger om måneden
Nærum Kaffebar er ikke bare et sted, hvor man får en god kop kaffe og hjemmebagt kage - det er et mødested, hvor fællesskaber dyrkes. Gennem en stærk digital tilstedeværelse har kaffebaren formået at blive en central del af lokalsamfundet. Bag succesen står Salem...
En vækstrejse: The Buddha Bowl Project ekspanderer til Kolding
Med et strømlinet koncept er The Buddha Bowl Project nu også at finde i Jyllands største shoppingcenter. Deli News har talt med manden bag om strategien. Af Ebbe Fischer ”Det kom egentlig lidt på plads ved en tilfældighed. Vi har hele tiden haft i støbeskeen,...
”Talentunderskuddet er stort i Danmark og Europa”
Danmark rummer mange dygtige kokke, men alligevel slet ikke nok til fremtiden. Ny dansk madskole, der har fået knap 4 mio. kr. af Tuborgfondet, skal nu imødekomme mangel på arbejdskraft og booste talent. Deli News har talt med chefen bag om koncept og visioner. ...