september 9, 2024
En dansk kæde med tre burgerbarer på den iberiske halvø vil nu opgradere voldsomt på en række lokationer, der er fundet med hjælp fra ChatGPT.
Af redaktionen
Henrik Wissler Duus er manager og partner hos WISSLER Bar & Burgers.
Han fortæller på linkedIn om de ambitiøse planer, der er udarbejdet med hjælp fra ChatGPT.
Allerede etableret
WISSLER Bar & Burgers har de sidste fem år haft afdelinger i Spanien, og pt. har de tre. Det har givet viden til at opskalere, ifølge Henrik Wissler Duus.
“Vi har opnået en knivskarp viden om, hvad der udgør en god beliggenhed for vores restauranter. Det handler om ting som f.eks., hvad der gerne skal findes på lokationen, hvilke typer mennesker der bor i området, hvilke typer turister der besøger destinationen – og en lang række andre kriterier,” siger han.
AI-liste med lokationer klar
Ud fra kendskabet til Spanien og feriedestinationerne har Henrik Wissler Duus og hans folk lavet en liste med alle de lokationer, de kender, og som de vurderer er et match for deres kæde.
”Vi har kombineret al vores læring om en god WISSLER-lokation med listen, vi selv har lavet – og fodret den til ChatGPT for at skabe den komplette liste over oplagte lokationer og antal,” siger Henrik Wissler Duus og tilføjer:
“Efter lidt mere læring, tilpasninger og inputs, kom det endelige resultat: En liste med 96 lokationer fordelt over hele Spanien, som matcher det, vi vurderer som en god WISSLER lokation.”
Related Articles
KONCEPT: Ny restaurant laver al mad under åben ild
Restaurant ’Camino’ i Kødbyen tager udgangspunkt i spanske ildteknikker, og folkene bag henter desuden inspiration i det franske køkken. Af redaktionen ”Vi blev inspireret af Galiciens store åbne ildsteder, hvor man griller hele fisk og store stykker kød, og alt vores...
Legendarisk københavnercafé genåbner
Københavns vel nok cooleste café. Sådan var Café Sommersko kendt fra 1976 til 2017, men så lukkede den pludselig. Nu åbner den igen. Af redaktionen I et opslag på Instagram afslører restauratør Nils Petter Bro, at han har store planer med den café, som tilbage...
Koncept: Hypet ‘gamechanger’ laver solidt overskud
Restaurant Bouillon klarer sig godt trods ultralave priser og er måske ved at ændre den danske restaurantscene. Af redaktionen Det første regnskab, siden åbningen af den franske bistro Bouillon i september sidste år, viser et overskud på 687.000 kr. for 2023. Altså på...